Quiz herfst schoenen

6 dingen die je herkent als je de herfst jouw favoriete seizoen is

Het is weer bijna herfst! Sta jij al te trappelen voor het moment dat de blaadjes van de bomen beginnen te vallen? Dan ga jij jezelf hier vast in herkennen, want deze dingen zijn typisch voor als de herfst jouw favoriete seizoen is! Wedden?

1. Je kan niet wachten om weer laagjes te gaan dragen

Zodra het begint af te koelen buiten, ren jij al naar je kledingkast: tijd om je laagjes weer te dragen! Je kan niet wachten om je gebreide truien en vesten weer uit de kast te trekken, want niet alleen vind je ze onwijs leuk staan, het zit ook gewoon veel lekkerder! Die fijne, zachte items zijn er immers ook om lekker in weg te kruipen, toch?

2. Je hebt de dekens alweer uit de kast getoverd

Over zacht en wegkruipen gesproken: heb je je dekens alweer tevoorschijn gehaald? Er gaat niets boven een heerlijk warme deken waar je jezelf helemaal in kan wikkelen als de temperaturen weer binnen te dalen. Niet alleen houdt het je warm, het geeft je huis/kamer ook een fijn en gezellig gevoel. Een dekentje is echt onmisbaar voor jou als herfstfanaat!

3. Ook je voorraad kaarsjes is aangevuld

Een gezellige kamer met een dekentje is pas compleet als je ook wat kleine kaarsjes kan branden, vind je zelf ook niet? Jij zorgt er dan ook altijd voor dat je voorraad waxinelichtjes is aangevuld, want het liefst steek jij je kaarsjes al aan zodra het begint te schemeren buiten. En terecht, want er is niets meer sfeervol dan een ruimte vol met flakkerende kaarsjes, right?

4. Een regenachtige dag is een goed excuus voor een filmmarathon

Tja, het herfstseizoen brengt vaak ook veel regen met zich mee. Gelukkig vind jij dat helemaal niet erg, want een regenachtige dag is voor jou het perfecte excuus om een lange filmmarathon te houden. Je zorgt voor warme drankjes, lekkere snacks, je lover of beste vriendin en al jouw favoriete films en jij vermaakt je binnen prima! Heerlijk dat geluid van de tikkende regen op je raam tijdens jouw favo rom-com!

5. Een fijne herfstwandeling maakt je intens gelukkig

Is het wel droog buiten? Dan maak jij het liefst een fijne herfstwandeling, bijvoorbeeld door het bos of in de duinen. Je kan namelijk intens genieten van de frisse herfstlucht, de prachtige, warme herfstkleuren van de natuur om je heen. Dat is voor jou écht een manier om even tot rust te komen, en logisch ook!

6. Jij drinkt het liefst alleen maar warme drankjes

De zomer leent zich er vaak niet echt voor, maar in de herfst kan jij al jouw favoriete warme brouwsels weer maken. Of het nu thee, koffie of warme chocolademelk is, jij kan je weer fijn uitleven als het weer buiten weer wat minder wordt en je je knus thuis op de bank nestelt met je dekentje, je kaarsen en een goed boek of een fijne film. Genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen