camping

6 dingen die je herkent als je naar een buitenlandse camping op vakantie gaat

Ga jij ook iedere zomer op vakantie naar een camping in Frankrijk, Spanje of Italië? Dan herken jij deze dingen sowieso…

Maak ook: Quiz: Zouden jij en je lover Temptation Island overleven?

#1. Nederlands buren

Je zult het wel herkennen, je rijdt de camping op en je ziet meteen tientallen Nederlandse kentekens. En daarnaast heb je altijd Nederlandse buren. Die je bij toeval tijdens elk uitje in een ander dorpje tegenkomt… Heel herkenbaar, maar zeker niet ongezellig!

#2. Campingbingo

Iedereen herkent de wekelijkse campingbingo wel. Er zijn genoeg prijzen te winnen en iedereen wordt hier onwijs fanatiek van. Heb jij ook al een keer een zwemband gewonnen? 

#3. Mensen reserveren een plekje bij het zwembad

Of je nu naar een camping of hotel op vakantie gaat, dit zul je sowieso meemaken. Nederlanders die in alle vroegte hun handdoek alvast neerleggen, zodat zij de beste plekken bij het zwembad hebben. Annoying!

#4. Afwassen is een sport

Afwassen na het eten is een sport. Je probeert altijd zo snel mogelijk af te wassen, zodat je daarna weer kunt zwemmen, naar het strand kunt gaan of kunt chillen met je vrienden. Moet jij ook altijd helpen met de afwas?

#5. Je maakt een hoop vrienden

Het voordeel aan zoveel Nederlanders op de camping, is dat jij je zeker niet hoeft te vervelen. Er zijn altijd een hoop Nederlandse jongeren die het net als jij alleen maar gezellig vinden om samen te zwemmen… Zet jij dit jaar de eerste stap?

#6. Iedere avond barbecueën

Iedere avond barbecueën is een absolute must op een camping. Naast dat barbecueën superlekker is, is het ook nog heel gezellig. Halen jullie van tevoren ook stokbrood, vlees en ingrediënten voor een salade bij de plaatselijke supermarkt?

Maak ook: Quiz: Wat voor vakantie past het beste bij jou?

Lees ook: Het is oké om nu al uit te kijken naar de zomervakantie

Beeld: Westend61, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen