dingen-herkennen-obsessed-piercings

6 dingen die je herkent als je obsessed bent met piercings

Heb jij al heel wat piercings en kan je er geen genoeg van krijgen? Of ben je juist heel obsessed met piercings bezig omdat je binnenkort je eerste gaat laten zetten? Hoe dan ook is de kans heel groot – zeg maar 99% – dat jij jezelf in de onderstaande punten herkent. Wedden?

1. Je wilde al heel vroeg een piercing

Tja, als het aan jou had gelegen had jij op je twaalfde je eerste piercing al laten zetten. Maar helaas heb je daar nog wat langer op moeten wachten (tenzij je ouders het goed vonden, natuurlijk). Wel was jij een van de eersten in jouw vriendinnengroep die een piercing heeft laten zetten.

2. Je wilt er altijd nog een piercing bij

Of je nu al 8 ringetjes in je oren hebt hangen, een neuspiercing hebt en een navelpiercing gaat laten zetten, je bent nu alweer aan het nadenken over de volgende piercing die je zou kunnen laten zetten. Je lichaam heeft immers zoveel verschillende plekken die gepiercet kunnen worden dat er altijd nog wel een leuke bij kan. Als je maar niet vergeet dat je jezelf niet helemaal vol hoeft te laten piercen…

3. Je hebt heel veel verschillende sieraden

Niet alleen heb je piercings op verschillende plekken, ook heb je een heleboel verschillende sierraadjes die je er doorheen kunt dragen. Van subtiele ringetjes en knopjes tot items met kleurtjes, steentjes en glitters, jij hebt bijna alles wel in jouw collectie. Zo matchen je piercings altijd met je mood.

4. Je verzamelt veel inspiratie

Als we jouw afbeeldingengalerij of Pinterestaccount zouden openen, zouden we vooral foto’s van verschillende soorten piercings tegenkomen. Jij verzamelt alle inspiratie die je maar kan vinden om je heen en kan lekker wegdromen bij het idee om weer een nieuwe piercing te laten plaatsen. A girl can have dreams, right?

5. Je kan hele gesprekken over piercings voeren

Of het nu tijdens feestjes, verjaardagen, nieuwe ontmoetingen of gewoon thuis aan de eettafel is, jij kan makkelijk een paar uur praten over al jouw piercings, alle piercings die je vrienden en vriendinnen hebben en natuurlijk alle piercings die je misschien nog wel een keer zou willen laten zetten. Vergeet je niet anderen soms ook nog aan het woord te laten of eens over een ander onderwerp te kletsen?

6. Je hebt een relatief hoge pijngrens

Met alle ervaring en alle piercings die jij ondertussen hebt laten zetten, is de kans redelijk groot dat je een relatief hoge pijngrens hebt opgebouwd. De ene piercing is natuurlijk gevoeliger dan de ander, maar – laten we eerlijk zijn – een pretje is het sowieso nooit. Heb je nog geen piercings laten zetten, maar ben je wel al een aantal piercings vooruit aan het plannen? Geloof ons, jouw pijngrens gaat hierdoor waarschijnlijk vanzelf wat omhoog!

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen