hooikoorts

6 herkenbare dingen als je hooikoorts hebt

Het is volop lente en dat betekent dat de pollen weer in de lucht hangen. Voor iemand met hooikoorts is dat de grootste irritatie ever! Wij hebben zes dingen voor je op een rijtje gezet die heel herkenbaar zijn als je hooikoorts hebt.

#1. Gezondheid

Met hooikoorts nies je ongelofelijk veel en de mensen om je heen blijven uit beleefdheid gezondheid tegen je zeggen. Zelfs na de vijftiende nies in vijf minuten, haha. Zo herkenbaar!  

#2. Het coronavirus

Nu het coronavirus nog volop aanwezig, is worden jouw niesbuien gekoppeld aan het coronavirus en deinzen mensen snel voor je weg. Heel vervelend! Ook mag je niet bij winkels naar binnen met een snotneus en ga dan maar eens vertellen dat je echt geen corona hebt.

#3. Hele dag niezen

De hele dag niezen is misschien wel het ergste van hooikoorts. Het is niet alleen vervelend als je net leuke dingen wil gaan doen, maar het kost ook veel energie. Ben jij ook uitgeput na de hele dag niezen?

#4. Huilen

Het lijkt met hooikoorts net alsof je aan het huilen bent omdat je ogen rood en waterig zijn. Grote kans dat mensen vragen of er iets is terwijl jij eigenlijk juist in een good mood bent.

#5. Heel veel tissues

Als je hooikoorts hebt, staan de tissuedozen waarschijnlijk door het hele huis verspreid. Wanneer de zakdoekjes op zijn, ontstaat er grote paniek!

#6. Middelen

Er zijn een hoop middelen tegen hooikoorts zoals neusspray en pilletjes. Deze heb jij allemaal al geprobeerd, maar helaas niks werkt bij jou. Vervelend!

Lees ook:6 dingen die je herkent als je naar een buitenlandse camping op vakantie gaat

Maak ook: Quiz: Kun jij raden welke celeb langer is?

Beeld: Carol Yepes, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen