Pasen

6 leuke dingen om tijdens Pasen te doen

Op dit moment kun je door de lockdown niet zoveel doen tijdens Pasen, maar wij hebben zes leuke dingen op een rijtje gezet om jouw Pasen toch onvergetelijk te maken.

Paasbrunch

Haal lekkere producten bij de supermarkt en bereid een paasbrunch voor jouw familie of vrienden voor. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan gekookte eitjes, lekkere wentelteefjes en afbakbroodjes. Mocht je er nu echt niet uitkomen dan kun jij altijd deze video checken voor meer inspiratie!

Drive-thru

Tijdens Pasen is het onwijs gezellig om met jouw besties of familie leuke dingen te doen. Stap in de auto en ga naar een van de fancy drive-thru’s in de buurt. Dat wordt sowieso een leuke dag! Welke drive-thru kies jij?

Paaskoekjes bakken

Kun jij ook de hele dag koekjes eten? Dan is dit een hele goede voor jou! Bak samen met je besties of alleen paaskoekjes. Deze zijn niet alleen superlekker, maar ze zien er ook heel mooi uit. Check de tutorial voor een goed recept!

Boswandeling maken

Nog geen plannen tijdens Pasen? Grote kans dat jouw gezinsleden ook vrij zijn, dus grijp je kans en maak samen een lange boswandeling. Neem lekkere thee met paaskoekjes mee en ga naar het bos bij jou in de buurt. Vind jij de geur van het bos ook altijd zo lekker?

Paaseitjes zoeken

Paaseitjes zoeken blijft leuk, welke leeftijd je ook hebt. Grote kans dat je er superfanatiek van wordt. Verstop de paaseitjes in de tuin of door het huis en hou een competitie wie de meeste paaseitjes kan verzamelen. Wie heeft er bij jullie gewonnen?

Samen koken

Ga lekker samen koken tijdens Pasen, zo kun je een uitgebreid diner diner maken dat bestaat uit meerdere gangen vol met lekkere hapjes. Maar je kunt ook kiezen voor een avondje gourmetten. Nederland is natuurlijk het gourmetland en als wij een gourmetgelegenheid zien, pakken wij die…

Maak ook: QUIZ: Welk paaseitje past bij jou?

Lees ook: Het is oké om nu al paaseitjes te eten

Beeld: Beo88, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • MyronSok
  MyronSok
  Reactie: free single chat [url="http://datingfreetns.com/?"]dating website [/url]
  Beantwoorden
 • JavierDeamb
  JavierDeamb
  Reactie: tinder online , tinder date [url="http://tinderentrar.com/?"]what is tinder [/url]
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen