liedjes-terras-zomer

6 liedjes die perfect zijn voor terrasjesweer

Met dit weer krijgen wij altijd gelijk zin om lekker op het terras te gaan zitten. Of je nu op een pleintje zit, ergens in een verborgen straatje of lekker op het terras van een strandtent, er zijn altijd liedjes die je instantly een goed gevoel geven. Wij hebben 6 van die liedjes uitgekozen zodat je die kan draaien wanneer je gezellig drankjes gaat doen met vriendinnen. Enjoy!

1. Watermelon Sugar – Harry Styles

Deze heerlijke zwoele stem, de zomerse tunes en de lieve lyrics – wij waren om zodra we dit nummer hoorden! Ideaal voor op het terras, vind je ook niet? En het zorgt er ook nog eens voor dat we trek krijgen in een zoet sapje of een lekkere watermeloen smoothie… Als we dan ook nog een hottie als Harry zouden spotten is onze dag helemaal gemaakt!

2. Más Más Más – Rolf Sanchez

Deze Nederlandse artiest die overal de zon mee naartoe neemt dankzij zijn heerlijke zomerse liedjes kon natuurlijk ook niet in dit lijstje ontbreken. Dit deels Spaanstalige en deels Nederlandse liedje is een heerlijke voor zomerse momentjes op het terras. Kan jij hem al meezingen? Wij weten wel wat we willen: más, más, más Rolf Sanchez!

3. Banana (ft. Shaggy) – DJ FLe & Conkarah

Deze enorme zomerhit – die je waarschijnlijk ook wel kent van de TikTok trend die op dit nummer is gemaakt – geeft je alle zomervibes die je nodig hebt! Wedden dat als dit nummer op het terras wordt gedraaid iedereen er spontaan vrolijker van wordt? Wij weten in ieder geval dat dit nummer altijd een glimlach op ons gezicht tovert…

4. Summer Feelings – Lennon Stella ft. Charlie Puth

Een fijne beat en de stemmen van dit heerlijke duo, wat wil je nog meer?! We kunnen je niet beloven dat je stil blijft zitten als je dit nummer hoort, maar je krijgt er in ieder geval wel summer feelings van… Wij zien onszelf al met een lekker koud drankje en een borrelplankje op een terrasje zitten, jij?

5. if we never met (remix) – John K & Sigala

Deze heeft absoluut de summer vibes van een fijne strandtent dankzij de dance tunes. Wij voelen de zon al op onze huid als we dit nummer horen en hebben gelijk zin om ’s avonds nog wat te gaan drinken bij een strandtent. Het heeft wel een beetje beach lounge vibes, vind je ook niet?

6. On My Life – Cheat Codes

Dit DJ-groepje maakt altijd heerlijke (summer) hits en ook deze is er weer eentje die je gelijk in een zomerstemming krijgt. Het nummer is niet alleen lekker upbeat, maar ook – weer – onwijs catchy. Hier kan je toch alleen maar van ontspannen?! Krijg jij ook al zin om lekker te genieten op het terras?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen