liedjes-beestachtig-gevoel

6 liedjes waar je een beestachtig gevoel van krijgt

Ken je dat? Van die liedjes die een soort oerinstinct bij je naar boven brengen? Dat is precies wat deze songs ook doen! Deze liedjes geven je allemaal op hun eigen manier een krachtig en beestachtig gevoel, ideaal voor als je even een boost nodig hebt! Kende jij ze allemaal al?

#1 Tigers – Bilal Wahib

Deze had je vast aan zien komen… Dit nummer is de afgelopen tijd een flinke hit geweest en hij geeft ons in ieder geval een beestachtig gevoel, jou ook? Wij kunnen ook alleen maar dansende klauwtjes voor ons zien als we dit nummer horen – genieten!

#2 Animals – Maroon 5

Dit lekkere liedje van Maroon 5 mocht natuurlijk ook niet uit dit lijstje ontbreken. Zanger Adam weet precies te omschrijven hoe je je kan voelen als je helemaal weg van iemand bent en diegene wel kan verslinden… Precies, als een animal!

#3 Roar – Katy Perry

Als een echte leeuw, zo voelen wij ons als we naar dit krachtige nummer van Katy Perry hebben geluisterd. Niet alleen inspireert de zangeres je om je stem te laten horen, ze geeft je ook het zelfvertrouwen van een statige leeuw. Dan kan je toch bijna je mond niet houden…?

#4 Tarzan & Jane – Toy-Box

Ken je deze nog? Het bekende duo Toy-Box maakte dit liedje direct een hit, en wij snappen wel waarom! Niet alleen is de tekst super aanstekelijk, ook transporteert dit nummer je direct naar de jungle als je het hoort. Zie jij jezelf al aan een liaan slingeren of op een olifant rijden?

#5 Dance Monkey – Tones and I

Ook dit liedje is behoorlijk populair geweest, wat vast door de catchy deuntjes komt. Nu zijn dansende aapjes – waar dit nummer over gaat – natuurlijk heel zielig, want ze moeten maar doen wat er van ze wordt gevraagd, maar met dit nummer zorgt Tones and I ervoor dat wij het lef krijgen ons niet zo te gedragen. Powerful!

#6 Savage Love – Jason DeRulo

Je dacht toch zeker niet dat we deze zouden vergeten…? Oké, heel beestachtig is hij misschien niet, maar de songtekst en dansjes van dit heerlijk aanstekelijke liedje duiden wel op animal love, en daarom verdient hij alsnog een plekje in deze lijst. Niets fijner dan savage love, vind je ook niet?

Lees ook:

Emma Heesters wint MTV EMA
Kesha neemt om deze reden een pauze van social media
Ed Sheeran heeft naast zingen nog een ander talent

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen