misdaadseries Netflix White Lines miniseries Netflix herkennen-liefhebber-horrorfilms

6 series die perfect zijn voor een spannende middag

Heb jij zin in een middagje spanning en sensatie? Wij hebben 6 series voor je verzameld die perfect zijn voor een spannende middag bingewatchen. We waarschuwen je wel alvast: deze series hebben een heel hoog verslavingsgehalte…

1. Stranger Things

In deze megapopulaire serie – waar onder andere actrice Milly Bobby Brown een hoofdrol in speelt – volgen we een groepje tieners na de vermissing van een jongen in een stadje waar wel hele bijzondere dingen gebeuren… Deze serie draait om bovenaardse gebeurtenissen en een heel uniek meisje… Een echte aanrader!

2. The Bridge

Ben je meer van de misdaadseries? Dan is The Bridge er eentje voor in je favorieten! The Bridge speelt zich af op de Sontbrug tussen Denemarken en Zweden, waar een lichaam is gevonden. Maar omdat het lichaam half in het ene en half in het andere land ligt, zullen de onderzoeksteams met elkaar moeten samenwerken. Er wordt dus Deens én Zweeds in de serie gesproken – hoe tof?!

3. Luther

Deze Britse dramaserie houd je op het puntje van je stoel, trust us! Rechercheur Luther (gespeeld door Idris Elba) lost verschillende zaken op voor de Londense politie en dat terwijl hij zelf ook bij het een en ander betrokken wordt… Laten we zeggen dat deze agent niet helemaal volgens het boekje werkt – genieten!

4. The Stranger

Helaas staat er nog maar één seizoen van deze spannende serie op Netflix, maar toch raden we je aan om hem te kijken… In The Stranger krijgt Adam van een vreemde heel bijzonder nieuws over zijn eigen vrouw en gaat hij op onderzoek uit. En dat heeft nogal heftige gevolgen… Een echt familiedrama dus! Wij zijn nu al benieuwd naar het volgende seizoen…

5. The Rain

Nog een Deense serie en dit keer eentje met een sci-fi touch. In deze serie vluchten Simone en haar broertje Rasmus voor de regen, die je doodt als je ermee in aanraking komt. Samen gaan zij op zoek naar de remedie tegen deze regen, waar ze blijkbaar een sterkere band mee hebben dan ze in eerste instantie dachten… Een bizarre, maar wel goede serie!

6. How To Get Away With Murder

Zin in een Amerikaanse dramaserie met flink wat spanning en cliffhangers? Dan is How To Get Away With Murder precies wat je zoekt! In deze serie volgen we succesvol advocate en professor Annalise Keating en het groepje studenten wat zij begeleidt. Maar het lijkt erop dat ze zichzelf uit de nesten moeten helpen… Echt een megaverslavende serie – je bent gewaarschuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen