concert War Child Brits Week The Vamps Perform At Dingwalls

6 tips voor de perfecte concert outfit

Er komen steeds meer versoepelingen aan en dat betekent dat binnenkort de concerten ook weer gaan beginnen. Wij hebben 6 tips op een rijtje gezet zodat jullie helemaal klaar zijn voor het aankomende concert!

#1. Een grote, opvouwbare tas

Sta jij graag vooraan bij een concert? Dan moet je vroeg in de rij staan, maar dat betekent ook eten, drinken en warme kleding meenemen. Vaak zijn grote rugzakken niet toegestaan in de concertzaal… Gelukkig hebben wij een handige tip: neem een kleine tas mee, dit kan een schoudertasje zijn of een fanny pack, en een grotere opvouwbare tas, dit kan bijvoorbeeld een tote bag of een plastictas zijn, deze tas vul je met al je eten en drinken. Als het bijna tijd is om naar binnen te gaan en de grote tas is leeg, vouw je hem op en stop je hem in je kleinere tas. Tada!

Lees ook: Snelle gaat op theatertour door Nederland

#2. Kluisjes

Als je concert in de winter is, is het vaak nodig om een dikke trui en jas aan te doen in de rij, maar binnen is het weer heel erg warm. Zorg ervoor dat je weet waar buiten het gebouw de kluisjes zitten. Als het dan een halfuur voor binnenkomst is rent een van jullie met alle warme kleding richting de kluisjes. Zo hoef je niet in de rij voor de kluisjes binnen en sta jij eerder vooraan!

#3. Pakje drinken

Krijg jij binnen snel dorst van het meezingen met je favoriete muzikant? Dan is deze tip voor jou! Neem in je kleine tasje stiekem een pakje drinken mee. Zo kun jij tijdens het concert gewoon lekker drinken zonder je plekje te vergeven door naar de bar te lopen.

Doe ook: Quiz: Hoe goed ken jij deze liedjes uit Julie and the Phantoms?

#4. Een supertoffe outfit

Met het concert wil jij er natuurlijk superleuk uitzien, want misschien ziet dat superknappe bandlid jou wel staan! Zoek daarom al eerder uit wat jij graag aan zou willen doen. Zorg ervoor dat de outfit niet te warm is, want in de concertzaal is het altijd superheet. Kies een leuk hemdje uit of een gaaf T-shirt. Als het buiten koud is, gebruik dan onze tip van de kluisjes.

#5. Een powerbank

In de rij ben je altijd bezig met wat de muzikant post, komen ze misschien naar buiten? Waar in de stad zijn ze nu? Daardoor gaat je telefoon supersnel leeg. Wil je toch graag foto’s en video’s maken van het concert? Zorg er dan voor dat je altijd één of zelfs twee powerbanks bij hebt!

Lees ook: Billie Eilish kondigt Happier Than Ever wereldtour aan

#6. Veel enthousiasme

Om die perfecte concert outfit helemaal af te maken moet je natuurlijk veel enthousiasme meenemen naar het concert! Geniet ervan en maak leuke herinneringen met je friends. Have fun!

Beeld: Ollie Millington, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Rens Bulsink
    Rens Bulsink
    Reactie: Ik ga voor het volgende concert allemaal van de 6 tips uit want zij zijn allemaal gebruikelijk.
    Beantwoorden
  • Williamcax

Gerelateerde artikelen