Riverdale seksueel misbruik riverdale shirts verslaafd serie obsessed veranderen seizoen 5

6x dingen die je herkent als je obsessed bent met een serie

Heb jij ook een serie waar je he-le-maal verslaafd aan bent? Dan zijn deze dingen vast en zeker superherkenbaar voor jou!

1. Je gaat door een emotionele rollercoaster

Jouw mood slingert werkelijk alle kanten op doordat je zó extreem meeleeft met alle personages. Vooral als jouw favoriete personage in het verhaal overlijdt, kunnen we je opvegen.

2. Je baalt ervan dat je in Nederland woont

Je wordt super sad als je beseft dat jij je favoriete (ultrahotte) acteurs waarschijnlijk never zult ontmoeten. Ook moet je vaak eeuwen wachten voor het nieuwe seizoen ook eindelijk hier in ons kikkerlandje beschikbaar is. *sigh*

 3. Als het seizoen is afgelopen val je in een zwart gat

Het ergste is nog dat je vaak achterblijft met een bizarre cliffhanger die maar door je hoofd blijft spoken. Ach, alles beter dan dat de hele serie voorgoed is afgelopen, want dan is het al helemaal huilen geblazen!

 4. Je gaat helemaal los als je muziek uit de serie hoort

Jij kunt de hele intro van je favoriete serie meezingen. Of misschien is gillen een betere omschrijving, oops.

5. Je bent regelmatig kwaad op de schrijvers

Hallo? Dit was niet zoals het zou moeten gaan! Jij bent het op zijn zachtst gezegd niet altijd eens met de keuzes van de schrijvers. Grrr…

6. Bijna niemand snapt jouw obsessie

‘Waarom doe je zo hyper over een freakin’ serie?’ Uhm, daarom. Het liefst zou je met je friends sparren over de bizarre gebeurtenissen en plot twists, maar helaas ben jij de enige gek met een obsessie voor deze amazing serie.

Lees ook:

Beeld: Instagram @thecwriverdale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen