Liefde

6x dingen die jij met je lover kunt doen op Valentijnsdag

Heb jij geen idee wat je morgen met je lover moet doen op Valentijnsdag? Misschien doe je dan wat inspiratie op als je dit leuke artikel leest! Welke idee lijkt jou het leukste?

Filmmarathon

Jij wil niks liever dan lekker met je bae op de bank liggen en samen zoveel films kijken totdat je erbij neervalt. Kruip lekker tegen elkaar aan en geniet van jullie tijd samen. Maak het gezellig met lekkere snacks en kaarsen!

Filmmarathon

Samen koken

Jij haalt zo vaak eten af met bae dat je nu je beste kant wil laten zien in de keuken. Bekijk samen wat Valentijnsrecepten en leef je uit in de keuken, hihi. Wat dacht je van deze lekkere chocolade aardbeien? Yummy!

Spelletjes spelen

Leer elkaar beter kennen door een spelletje te spelen. Overhoor je lover met vragen over jezelf en als hij/zij ze niet goed heeft beantwoord,mag je een opdracht verzinnen die hij/zij moet uitvoeren. Laat hem bijvoorbeeld je rug masseren of kipnuggets voor je halen, hihi.

Image 31

Gezellig wandelen

Lekker een frisse neus halen is heerlijk! Ontdek nieuwe plekken samen en bezoek eens een plek waar je gezellig kunt wandelen en nog niet geweest bent. Het is romantisch en goed voor je gezondheid!

Walking

Spa day!

Vind jij ook dat jouw lover wel wat ontspanning kan gebruiken? Verwen hem/haar dan met een beauty treatment. Haal al jouw spullen uit de kast en geef je lover een lekkere welnesservaring. Smeer alle serums op zijn/haar gezicht en masseer het gezicht van je bae. Geloof ons, die zal zo in slaap vallen, hihi…

Image 32

Love notes

Niets is beter dan een compliment ontvangen. Wees creatief en schrijf tien dingen op een briefje die je leuk vindt aan elkaar. Stop ze daarna in een pot en hussel ze door elkaar. Je bae zal smelten van jouw lieve woorden. <3

Love Notes

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen