Verveling

6x dingen om te doen tegen verveling

Ben je eindelijk een dagje vrij, je zit maar op je telefoon te scrollen. Je hebt gewoon echt geen idee wat je moet doen… No worries, we hebben een aantal activiteiten op een rijtje gezet voor jullie. Lees snel verder!

Shoppen

Shoppen is altijd een goed idee. Check de nieuwe trends van nu en ga een dagje shoppen met je vriendinnen of alleen. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je ook online winkelen! Shop it, girls!

Ga iets lekkers maken

Iedereen houdt wel van eten. Maak dat gerecht waar je al een lange tijd trek in hebt of probeer eens een nieuw recept uit. Je kunt er ook altijd voor kiezen om een taart of cake te bakken. Food is life.

Hou een serie marathon

Series kijken is altijd goed! Hou een serie marathon van je favo serie van Netflix, Videoland of YouTube. Je kunt ook aan een nieuwe serie beginnen. Sex Education al gezien? Love it!

Fotosessie

Test jouw fotografie skills uit! Maak van alles een foto, selfies mogen ook wat je zelf leuk vindt. Kom erachter wat je leuk vindt om te maken. Als je klaar bent kun je de foto’s bewerken en zo oefen je ook weer eens met je edit skills. Oh, yes!

Lees een boek

Misschien niet het eerste wat in je opkomt maar doe eens gek en lees een boek. Ga naar de bibliotheek of pak een boek wat al een tijdje in je boekenkast staat. Begin met het lezen van het eerste hoofdstuk en zie dan hoe ver je komt. Veel leesplezier!

Leer iets nieuws

Leer iets nieuws, ga bijvoorbeeld een nieuwe sport uitproberen of een muziekinstrument leren spelen. Het is altijd leuk om nieuwe dingen te proberen en om nieuwe mensen te leren kennen. Superleuk!

Wat ga jij doen tegen de verveling?

Beeld: Unsplash

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen