festival-liedjes-thuis

6x festivalliedjes om thuis mee te feesten

Nu het festivalseizoen officieel niet kan doorgaan dit jaar is het tijd om onze eigen thuisfestivals te bouwen. Nee, niet met al je vrienden – tenzij je het via videocalls doet – maar gewoon in je eentje. Ja, ook dan kan je genieten van festival vibes. Deze liedjes helpen daar ongetwijfeld bij, of je nu van dance, beach house, techno of moomba houdt. Let’s party!

1. Ride It – Regard

Deze heerlijke remake van Jay Sean’s Ride It is heerlijk om de vibes van een strandfestival mee te creëren. Ideaal voor in de auto op een zonnige dag met de ramen open, right?

2. Piece of Your Heart – Meduza

 

Ah, wij krijgen al flashbacks naar shufflemoves op drukke festivals met een lekker drankje in het zonnetje. Herkenbaar? Schuif je meubels aan de kant en shuffle away!

3. Take A Chance – Oliver Heldens

Deze is ook voor alle shuffle-lovers onder ons! Een heerlijke dance beat met een hoog feel good-gehalte! Zie jij het festivalterrein met de massa dansende mensen al voor je? Wij wel hoor!

 

4. Ritual (SWACQ Remix) – Tiësto, Jonas Blue, Rita Ora & SWACQ

Hoe fijn zijn remixes van bekende nummers, maar dan met iets meer festival potential? Precies, heerlijk! Deze is daar een goed voorbeeld van. De oorspronkelijke versie van Ritual was al een feestje op zich, maar met de nieuwe versie krijgen wij zin om onze vrienden op te trommelen en los te gaan – love it.

 

5. Fuego – Donny Duardo, Sico Vox

Deze is voor alle Latin-lovers: dit is hét festivalnummer om je heupen op los te schudden. Wij krijgen het helemaal warm van deze remix en hebben onze festivaloutfits al uit de kast getrokken. Wat doe jij aan?

6. Roses (Imanbek Remix) – SAINt JHN, Imanbek

Als je – net als wij – TikTok fan bent, ken je deze ongetwijfeld ook. Het is zó zonde dat dit nummer via de app zo wordt ingekort, want de lange versie is zeker de moeite waard. Komen die TikTok dance moves dus tóch van pas!

Lees ook:

 

 

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen