films zomersfeer

6x films die je in de zomersfeer brengen

Nu we een voorproefje hebben gehad van het lekkere weer zijn we allemaal toe aan de zomer. Deze films brengen je helemaal in de zomersfeer, dus pak de popcorn erbij en ga op reis!

#1. Letters to Juliet

In deze romantische film reis je naar het zonnige Italië met Sophie en haar verloofde Victor. Als het stel aankomt in Verona heeft Victor vooral aandacht voor zijn nieuwe restaurant. Sophie gaat alleen op pad en vindt een groepje Italiaanse vrouwen, de secretaressen van Juliet. Wanneer ze een vijftig jaar oude brief vindt en erop reageert, begint de zoektocht naar Lorenzo.

#2. Mamma Mia! Here We Go Again

Wie wil er na deze film niet in het vliegtuig springen naar Griekenland? Het tweede deel van Mamma Mia! brengt ons terug in de tijd van jonge Donna. We zien hoe ze terecht is gekomen op het Griekse eiland en komen meer te weten over haar verhaal met Harry, Bill en Sam. Zo leuk!

#3. The Last Summer

De titel zegt het al: SUMMER! Deze film kan niet missen in dit lijstje, want in de zomersfeer kom je zeker. In deze film probeert een groepje vrienden hun laatste zomervakantie van high school de beste zomer ever te maken. Daar komen wel wat problemen bij kijken en natuurlijk ook veel relaties, hihi.

Lees ook: Dit is de song van KJ Apa en Hart Denton

#4. Walking on Sunshine

In deze zomerse musical gaan we weer op reis naar Italië, het is ook zo’n romantisch land! Taylor reist terug naar Puglia om haar zus op te zoeken, maar ook om haar oude liefde terug te vinden. Bij aankomst vertelt haar zus dat ze gaat trouwen. En jij kunt vast al raden met wie…

#5. The Parent Trap

Met deze klassieker reis je af naar een zomerkamp, naar Engeland en naar Amerika. Hallie en Annie weten niet af van elkaars bestaan, totdat ze elkaar tegenkomen op zomerkamp. De twee zijn vijanden en komen daardoor in de problemen. Als ze voor straf samen in een hutje moeten zitten komen ze erachter dat ze zusjes zijn! Hun plannetje begint en ze ruilen van plek. Hallie gaat naar Engeland en Annie gaat naar Amerika. Lukt het ze om hun ouders bij elkaar te brengen?

#6. Monte Carlo

Deze film met Selena Gomez is een echte must see als je in de zomersfeer wil komen. Grace spaart al jaren voor een trip naar Parijs met haar beste vriendin. Het is bijna zover en haar stiefvader biedt aan om de reis te betalen, maar dan moet haar stiefzus ook mee. De drie vertrekken richting Frankrijk, maar eenmaal in Parijs gaat alles mis. Ze hebben de verkeerde tour gekozen, een stom hotel en ze missen ook nog eens de bus. Als ze in een regenbui terecht komen, schuilen ze in een luxe hotel, waar ze de dubbelganger van Grace tegen. In haar plaats vertrekken de drie meiden richting Monte Carlo. Gaat dit goedkomen?

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen