Spotify Wrapped

6x girl power songs

Who run the world? Girls! Vandaag is het Internationale Vrouwendag en daarom hebben wij een lijstje voor jullie gemaakt met toffe girl power songs. Check it out.

Run The World

Beyoncé, beter bekend als Queen B, heeft de populaire song Run The World (Girls) op haar naam staan. Het thema van de song is female power. Love it!

That’s My Girl

Fifth Harmony is momenteel uit elkaar, maar de babes hebben wel superveel toffe songs uitgebracht. That’s My Girl was een a-ma-zing hit in 2016. Ken jij de song nog? Hij gaat totally over girl power.

Salute

Salute is een supertoffe song van de meidengroep Little Mix. In de videoclip hebben de babes supertoffe matching outfits aan. Elke girl heeft soms een power song als Salute nodig in haar leven!

Confident

Demi Lovato heeft song de Confident uitgebracht. ‘Wat is er mis met zelfverzekerd zijn’, zingt de girl in haar songtekst. Deze hit gaat erover dat we onszelf moeten kunnen zijn. #GIRLPOWER

God is a Woman

Onze fave zangeres Ariana Grande, heeft de song God is a Woman uitgebracht. God is a Woman gaat niet écht over god, maar over de krachten die vrouwen hebben. Wat vind jij van de song?

Girl On Fire

Girl On Fire is een grote hit van zangeres Alicia Keys. De supermooie song gaat over een vrouw die weet wat ze wil! Je hoort de passie van de babe supergoed terug in haar stem. Check het nummer hieronder.

Welke song is jouw favoriet?

Beeld: Getty Images

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk girl power liedje is jouw favoriet?

Gerelateerde artikelen