Image 8

6x leuke manieren om jouw jarige BFF te verrassen

Is jouw BFF in deze periode jarig en kan haar grote birthday party niet doorgaan? Dan is het natuurlijk jouw taak als bestie om haar op te vrolijken en haar alsnog een onvergetelijke verjaardag te bezorgen. Met deze tips moet dat ongetwijfeld gaan lukken!

1. Een video opnemen

Nu het natuurlijk lastig is om met de hele vriendinnengroep samen de verjaardag van je bestie te vieren, kan je voorstellen om een videoboodschap te maken zodat je BFF alsnog het idee heeft dat jullie met z’n allen bij elkaar zijn. Het is leuk, simpel en super persoonlijk – we weten zeker dat jouw bestie hier enorm van gaat genieten!

2. Een fotoboek maken

Wil je iets nóg persoonlijker geven? Kies er dan voor om met al je vriendinnen samen een fotoboek voor je BFF in elkaar te zetten. Je kan allemaal je favoriete foto’s met elkaar uitkiezen en deze met een heleboel leuke versiersels – en natuurlijk een persoonlijke boodschap – in een mooi fotoalbum plakken. Dit cadeau kan je bij je bestie afleveren; een herinnering die ze voor altijd zal hebben!

3. Een drive-through doen

Je kan natuurlijk ook een leuke drive-through houden met z’n allen! Of je nu op de fiets, scooter of met de auto komt, je kunt met z’n allen afspreken langs het huis van je BFF te rijden en allemaal op afstand een kadootje langs te brengen en haar een fijne verjaardag te wensen. Je kan zelfs allemaal zelfgebakt lekkers meenemen waar jullie buiten van kunnen genieten. Hou wel het weerbericht in de gaten, want als het giet buiten is dit natuurlijk wat minder prettig…

4. Doe aan brievenbuskadootjes

Toch niet zo’n fan van een drive-through of lukt dat niet makkelijk bij jouw BFF? Regel dan een heleboel leuke brievenbuskadootjes. Denk bijvoorbeeld aan lieve brieven, kaartjes, brievenbuspakjes – zoals wat lekkere chocolade, een bloemetje of iets anders leuks – en zorg ervoor dat je bestie zo wordt overspoeld met allerlei leuke verrassingen.

5. Lever iets lekkers af

Is jouw bestie een echte zoetekauw? Ga dan op afstand bij haar langs met wat lekkers, bijvoorbeeld een (zelfgebakken) taart, muffins of … Gaat jouw BFF eerder voor iets hartigs? Verras haar dan ’s avonds met haar favoriete food, zoals pizza of sushi. Wedden dat ze daar onwijs blij mee zal zijn?

6. Meet haar waar ze het niet verwacht

Nu de horecagelegenheden weer open zijn, kan je haar natuurlijk ook ergens buiten de deur verrassen. Zorg dat je goed met de locatie afstemt wat er mogelijk is en meet haar op een leuke, voor haar speciale plek waar jullie samen – op gepaste afstand – haar verjaardag kunnen vieren. Surprise!

 

Lees ook:

 

Beeld: Getty Images

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen