liedjes-zussenband

6x liedjes die jullie zussenband perfect omschrijven

Hebben jij en je zus(je) een hele bijzondere, hechte en intieme zussenband? Dan moeten jullie deze nummers echt een keer luisteren samen! Dit zijn liedjes die jullie bijzondere band zonder twijfel omschrijven. Welke is jullie favoriet?

#1 Most Girls – Hailee Steinfeld

Is jouw zus(je) zo’n girl waar jij enorm op zou willen lijken? Dan is dit complimenteuze liedje van Hailee Steinfeld hét liedje wat de band tussen jou en je zus(je) omschrijft. Zij is immers ook ‘smart and strong and beautiful’, vind je ook niet? Net als jij, overigens…

#2 On the Ride – Aly & AJ

De bekende zusjes Aly & AJ konden ook bijna niet anders dan een nummer schrijven over hun hechte band als zussen. Dit liedje gaat over hoe ze op elkaar kunnen vertrouwen en over hoe ze op elkaar ingespeeld zijn. Een super krachtig en tegelijk gevoelig liedje – perfect voor jullie, dus!

#3 We Are Family – Sister Sledge

Deze moest er natuurlijk wel tussen staan! We Are Family is het perfecte liedje om op een vrolijke manier te vieren dat jullie familie van elkaar zijn. Hij is gezellig, je kan er op meeblèren en hij is ideaal voor een euforisch moment tussen jou en je zus(je) – genieten!

#4 Girl on Fire – Alicia Keys

Ben jij supertrots op je zus(je)? Dan is dit nummer van Alicia Keys hét nummer voor jullie! Girl on Fire gaat over een meisje wat alles aankan wat haar overkomt en alleen maar blijft groeien. Hoe mooi en symbolisch voor jullie supersterke band is dit?!

#5 Hey, I’m Just Like You – Tegan and Sara

Dit bijzondere duo is niet alleen bijzonder omdat ze een unieke sound hebben, ze zijn ook nog eens een tweeling! Het liedje Hey, I’m Just Like You gaat dus ook over hun bijzondere band als tweelingzusjes, hoe de een nooit onzichtbaar is als de ander er nog is. En dat geldt stiekem ook voor jou en jouw zus(je), toch?

#6 Count on Me – Bruno Mars

Zijn jullie er onvoorwaardelijk voor elkaar? Dan is Count on Me een perfect liedje voor jullie! Hij is zoet, lief en echt ideaal om jullie intieme, hechte band mee te omschrijven. Bruno Mars schreef dit liedje misschien wel met een lover in gedachten, maar dat wil niet zeggen dat het niet toepasbaar is op jullie sisterlove, right?

Beeld: Westend61, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen