Jonas Brothers tour

7 liedjes van boybands die we niet mogen vergeten

Boybands: ze zijn tegenwoordig iets minder populair dan zo’n 20 jaar geleden, maar (gelukkig) nog niet helemaal van de aardbodem verdwenen. Voordat het écht zover komt – wat we natuurlijk niet hopen – hebben we een lijstje gemaakt van liedjes van boybands die we écht niet mogen vergeten. Dat moet met deze toppers hopelijk wel lukken, toch?

1. I Want It That Way – Backstreet Boys

Alhoewel we ons maar moeilijk kunnen voorstellen dat dit nummer echt vergeten kan worden, hoort hij wel in dit lijstje thuis. We kunnen immers geen lijstje maken over boybands zonder de Backstreet Boys, toch? I Want It That Way is waarschijnlijk een van hun bekendste en meest populaire liedjes, zeker als je bedenkt dat hij vaak nog op feestjes wordt gedraaid. Als foute meezinger, dat dan wel, maar hij staat er in ieder geval nog tussen!

2. No Matter What – Boyzone

Dit heerlijk gevoelige liedje is er eentje met songteksten die altijd raakt blijft, waardoor ‘ie een plekje op deze lijst heeft verdiend. True, hij is al wat ouder en misschien ken je hem wel niet, maar hij is zeker de moeite waard! Deze mag wat ons betreft niet vergeten worden, no matter what…

3. Sorry Seems To Be The Hardest Word – Elton John ft. Blue

Ook Blue is een band uit de 90’s – net als Backstreet Boys – maar hun nummers zijn wel hits die ons hopelijk bijblijven. Deze toffe samenwerking tussen de boyband en Sir Elton John is er eentje die wij moeilijk uit ons hoofd kunnen krijgen als we hem eenmaal weer hebben geluisterd. Wij houden ervan, jij ook?!

4. What Makes You Beautiful – One Direction

Ja, uiteraard kan deze ook niet ontbreken! One Direction móest natuurlijk wel in deze lijst voorkomen en met welk nummer beter dan met een van de allereerste en misschien wel meest populaire liedjes die de band heeft gemaakt. Hoe leuk om de videoclip terug te zien en al die jonge gasten te zien? Deze is er echt eentje om luidkeels mee te zingen, dus hou je vooral niet in!

5. Don’t Stop – 5SOS

Tot nu toe hebben we vooral Amerikaanse en Engelse artiesten genoemd, maar deze Australische band mogen we ook niet vergeten: 5 Seconds of Summer. Een topper van ze blijft Don’t Stop, een super vrolijk en catchy liedje dat je ongetwijfeld in een goede bui krijgt. Wij zijn (nog steeds) weg van de Australische boys, jij ook?

6. Uptown Girl – Westlife

Oké, nog een wat oudere dan, om het af te leren. Ook dit catchy liedje met een heel herkenbaar thema (namelijk de bestaande klassenverschillen) is er eentje voor in de boeken. Hij is vrolijk, maar gevat tegelijk, wat hem misschien wel nog leuker maakt. Eigenlijk zijn we aan het wachten op een remake van deze, wat denk jij?

7. S.O.S. – Jonas Brothers

Je dacht toch zeker niet dat we de Jonas Brothers zouden vergeten? Alhoewel ze nu toffe, meer volwassen en sexy liedjes maken, maakten de broers vroeger natuurlijk ook al muziek samen. We konden bijna niet kiezen tussen de liedjes die ons enorme memories geven, maar S.O.S. is er toch wel eentje die wij niet willen vergeten. De energie! De looks! De broers! Dit moet je toch geweldig vinden…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Alle Limelights be like: excuse me, waarom staan Zach, Jonah, Daniel, Jack en Corbyn er niet bij.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen