liedjes-oppepper

7 liedjes voor als je een oppepper nodig hebt

Heb je niet zo’n goede dag of voel je je gewoon niet helemaal top? Dan kan een vrolijke afspeellijst je misschien wel een oppepper geven! Deze songs zijn allemaal geschikt voor als er iets is waar je je down door voelt, dus zoek snel het liedje wat jou kan helpen om je beter te voelen!

#1 Dancing In The Moonlight (feat. NEIMY) – Jübel

Wil jij je even vrij van alles voelen en even lekker wegdromen? Daar is dit nummer echt perfect voor! De originele versie is rauw en heerlijk om mee te blèren, deze versie is iets liever, maar heeft wel een lekkerdere beat. En meezingen kan natuurlijk nog steeds! Wij krijgen er een beetje campfire feelings van en daar kan je alleen maar blij van worden toch?

#2 I Don’t Care – Ed Sheeran & Justin Bieber


Ben je aan het worstelen met bepaalde gevoelens en wil je ze even van je afzetten? Dan is dit heerlijke liedje precies wat je nu nodig hebt… De combinatie van deze twee toppers maakt het natuurlijk al een heel fijn liedje om te luisteren, maar ook de boodschap is ideaal voor als je even geen zin hebt in gedoe. Dans het er lekker uit op deze song, zouden we zeggen!

#3 Just The Way You Are – Bruno Mars

Twijfel je een beetje aan jezelf en voel je je nogal down? Zet dan deze golden oldie van Bruno Mars weer eens op! Toegezongen worden door Bruno zorgt er sowieso voor dat je je beter gaat voelen als het aan ons ligt, maar dit nummer is natuurlijk wel heel toepasselijk voor als je zelfvertrouwen even een boost nodig heeft. Want jij bent goed “just the way you are” – niet vergeten, he?

#4 Rather Be (ft. Jess Glynne) – Clean Bandit

Nog zo’n heerlijk liedje om lekker bij weg te dromen! De zoete stem van Jess Glynne, het vrolijke deuntje van Clean Bandit en natuurlijk de songtekst die ervoor zorgt dat je je gedachten af kan laten dwalen zijn ideaal voor als je een mood booster nodig hebt. Wij vinden hem in ieder geval heerlijk!

#5 CAN’T STOP THE FEELING! – Justin Timberlake

Heb je even een liedje nodig om lekker op te kunnen dansen en je weer vrolijk te voelen? Dan is Justin Timberlake jouw man! Natuurlijk heeft hij heel wat liedjes gemaakt die je een goede oppepper kunnen geven – Senorita en Sexy Back, bijvoorbeeld – maar de topper voor dit soort moods is toch wel deze vrolijke song. Hier ga je toch vanzelf van dansen?

#6 Ain’t Nobody – Chaka Khan

Als we het over golden oldies hebben, mag deze uiteraard ook niet ontbreken… Heb je een dipje omdat je crush een beetje raar doet of je twijfels hebt? Wanneer je dit liedje opzet, voel je je vast een stuk beter. Er is immers niets fijner dan toegezongen worden over hoe blij en geliefd je bent, toch?

#7 Girls Just Want to Have Fun – Cyndi Lauper

Last but not least dit heerlijke nummer wat je sowieso een heleboel plezier gaat opleveren! True, echt nieuw is ‘ie niet, maar hij zorgt er wel voor dat je humeur erop vooruitgaat. Dat is namelijk waar het allemaal om gaat toch… genieten van het leven en plezier hebben in wat je doet? Wat ons betreft een fijne pick-me-up als je het nodig hebt!

Lees ook:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen