quiz hoe snel ben jij bang

7 x De leukste dingen om te doen met Halloween!

Halloween begint alweer bijna! Helaas wordt deze feestdag niet zo heel veel gevierd in Nederland, maar mocht je iets leuks willen doen dan hebben wij tips!

Scary make-up look

Zoek op YouTube de coolste make-up look en maak hem na met je bestie! Dan ben je helemaal ready voor Halloween.

 

Halloweenkostuum

Om je Halloween make-up look af te maken, moet je nog opzoek naar een leuk kostuum. Of maak hem zelf! Trek wat oude kleren uit de kast en maak jouw eigen kostuum.

 

 

Halloweentaart

Lekker én scary. Met marsepein kan je van alles maken, zoals een creepy gezicht. Maak er een foto van en deel de taart met al besties!

 

Langs de deuren gaan voor snoep

Het is een Amerikaanse traditie: jezelf super scary verkleden en langs de deuren gaan voor snoep. Vergeet niet ‘Trick or Treat’ te zeggen!

 

Creepy pompoen

Maak de welbekende pompoen met een creepy gezicht. Kijk op YouTube voor een tutorial hoe je deze het makkelijkste kan maken. Als die af is doe je er een waxinelichtje in en klaar!

 

Naar een spookhuis

Er is zeker weten een creepy spookhuis bij jou in de buurt! Ga samen met al je vrienden, want het kan wel érg eng worden.

 

Horror movies kijken

Kijk op Netflix onder het genre ‘horror’ en je hebt plezier voor de héle avond! Koop wat lekkere snacks en doe alle lampen uit, let the horror night begin!

Beeld: Giphy, Unsplash

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen