Bang

7x Celebs die hun waargebeurde horrorverhalen delen

Ook celebs maken weleens creepy dingen mee. Deze sterren deelden hun meest creepy stories over geesten… Durf jij ze te lezen?

Ariana Grande

Tegen Complex zei Ari dat we dom zijn als we geloven dat wij de enige mensen zijn die er bestaan. Ze maakte zelf iets mee, waardoor ze het zeker weet. Een tijd geleden bezocht ze Stull Cemetery in Kansas City, bekend als de zeven poorten naar hel en aarde, maar toen ze hier aankwam voelde ze zich misselijk en rook ze zwavel; de geur van demonen. Ook was er een vlieg in de auto, wat ook een teken van demonen is. 

‘Voordat we weggingen opende ik het raam van de auto en zei “We apologize. We didn’t mean to disrupt your peace.”‘ Het engste was nog dat ze haar manager een foto probeerde te sturen van de plek, maar toen ze de foto bekeek zag ze hierop drie gezichten van demonen (zoals je ze kent van plaatjes). OMG!

Miley Cyrus

Ooit vertelde Miley in een interview met Elle UK over een haunted appartement in Londen dat ze huurde tijdens haar tour. ‘Maybe I’m crazy, maar ik zou zweren dat ik een klein jongetje op het aanrecht zag zitten die met zijn beentjes bungelde.’ . Niet alleen Miley, maar ook haar moeder, zus en ex-verloofde zagen het jongetje. De volgende dag verhuisden ze gelijk naar een hotel.

Kendall Jenner

In een Vogue video zei het model: ‘Ik geloof in geesten. Ik heb er nog nooit eentje gezien, maar ik heb zeker wat ghost-y situations meegemaakt.’ Volgens Kendall spookt het in het huis van haar moeder, Kris Jenner. ‘In het huis waarin mijn moeder woont, hoorde Kylie en ik altijd voetstappen op het dak als er niemand thuis was’, vertelde ze. ‘Kylie’s douche ging ook vaak uit het niets aan en we wisten nooit waarom. So yeah, ik ben ervan overtuigd dat het een geest was.’

Rihanna

Als je iemand bang is voor geesten, dan is het Rihanna wel. RiRi weigert dan ook om naar Chateau Marmont te gaan, een bekend haunted hotel in Los Angeles. ‘You can feel it, man’, zei ze tegen Rolling Stone. Wij zouden er ook niet heen willen RiRi!

Demi Lovato

Demi zag toen ze acht jaar oud was haar eerste geest. In een interview met Buzzfeed vertelde ze dat het huis van haar ouders in Texas bezeten was door een klein meisje genaamd Emily. ‘Er zijn zoveel momenten geweest dat ik haar heb gezien toen ik opgroeide. Toen ik drie jaar oud was, betrapte mijn moeder me erop dat ik tegen mezelf aan het praten was. Ze vroeg, “Who are you talking to?” en ik zei, “My best friend Emily. She’s playful.”’ Creepy!

Gigi Hadid

Gigi vertelde ooit aan Vogue dat ze een hoop onverklaarbare ervaringen heeft gehad met het bovennatuurlijke. ‘Toen we kinderen waren woonden we in een heel oud huis, waarbij mijn kamer op zolder was. Vaak hoorden we een gek geluid uit de kast komen, en toen we het aan mijn vader vroegen, zei hij dat er vroeger een oude vrouw in het huis woonde.’ Gelukkig waren Gigi en haar familie niet bang, maar wilden ze juist vrienden worden met de geest. ‘We overtuigden onszelf en praatten tegen haar. We brachten haar zelfs thee tijdens ons denkbeeldige theekransje.’

Lily Collins

Lily vertelde aan The Guardian dat toen ze de film Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile opnam, ze ervan overtuigd was dat ze steun kreeg van de slachtoffers van Ted Bundy. Zo werd ze tijdens het filmen elke nacht om precies 3:05 uur wakker door flitsen van beelden. ‘Ik ontdekte dat 3 uur ‘s ochtends de tijd is wanneer de sluier tussen de twee rijken het dunst is en je bezocht kunt worden’, vertelde Lily. ‘Ik was niet bang. Ik voelde me juist supported. Het voelde alsof mensen zeiden “We zijn hier om te luisteren. We zijn hier om je te steunen. Bedankt dat je ons verhaal verteld.“‘

Heb jij de nieuwe Netflix-serie Emily in Paris met Lily Collins al gezien?

Lees ook:

Bron: People, CosmoGIRL! | Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen