Celebs Engeland “spider Man: Far From Home” Press Conference In Seoul

7x celebs waarvan je niet wist dat ze uit Engeland komen

Er zijn veel Engelse acteurs en celebs die verhuisd zijn naar of werken in Amerika. Wij hebben zeven celebs op een rijtje gezet waarvan jij misschien nog niet wist dat ze uit Engeland komen!

#1. Andrew Garfield

De acteur die de rol van Peter Parker speelt in de films The Amazing Spider-Man komt eigenlijk uit Engeland! Alhoewel hij geboren is in Los Angeles is hij opgegroeid in Engeland, omdat hij een Engelse moeder heeft.

Central Saint Martins Fashion Show After Party Lfw February 2019

#2. Will Poulter

Bekend van zijn rollen in The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader, The Maze Runner en We’re the Millers lijkt het soms net alsof the boy Amerikaans is, maar niks is minder waar.

#3. Tom Holland

Tom Holland, die bekend is geworden van zijn rol als Spider-Man in de MCU, heeft zijn Amerikaanse accent onder de knie. Hierdoor weten veel mensen niet dat hij eigenlijk Engels is.

#4. Ed Westwick

De knappe acteur, die bekend is geworden door zijn rol in Gossip Girl, is een Engelsman. Doordat hij bekend is geworden door de Amerikaanse serie, weten veel mensen dit niet, maar het is echt waar!

#5. Wentworth Miller

Als je Prison Break of The Flash hebt gekeken, dan ken je vast deze acteur wel, maar wist je ook dat hij Engels is? Hij is geboren in Engeland, maar zijn ouders zijn wel Amerikaans. Hij is ook in Amerika naar school gegaan.

2017 Paleylive La Spring Season "prison Break" Screening And Conversation

#6. Henry Cavill

Superman is ook geen Amerikaan, maar een Brit. Henry speelt in films zoals Man of Steel, Enola Holmes en de serie The Witcher.

#7. Aaron Taylor-Johnson

De acteur, die bekend is van zijn rollen in Kick-Ass, Nowhere Boy en Tenet, komt ook uit Engeland. De film Nowhere Boy speelt zich ook af in Engeland, maar Kick-Ass en Tenet zijn beide Amerikaanse films.

Special Screening Of Momentum Pictures' "a Million Little Pieces" Arrivals

Beeld: Rich Fury, Paul Archuleta, Jeff Spicer, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen