schattige kindjes youtubers

7x de schattigste kinderen van YouTubers

Het is superleuk om het leven van onze fave YouTubers te volgen, al helemaal als ze een kindje hebben gekregen. Die snoetjes zijn zo adorable!

Zara-Lizzy

Wat ons betreft precies twee druppels water haar moeder, Monica Geuze. Naast haar schattige koppie heeft ze ook altijd de leukste kleertjes aan. Panterprintje hier, flared broekje daar…

 

Néla

Néla is de dochter van Manon Tilstra. Ook al zo fabulous gekleed! Ze is toch om op te vreten?

 

Frenky-Dean

Een ondeugend boevenkoppie heeft-ie wel! Frenky-Dean is net zo’n grappenmaker als zijn moeder, Nienke Plas. Al is hij toch ook wel heel erg schattig…

Liv, Wolf & Sev

Deze kids hebben het getroffen met hun leuke, jonge ouders. Zijn ze niet cute met z’n drietjes? Mama Jipp Heldoorn is maar al te trots op haar gezin!

 

Teddy

Teddy is het dochtertje van Bibi Breijman. Het is een echt lachebekje in de vlogs van haar moeder. Wat een leuk gezelschap! Je wordt er meteen helemaal happy van als ze in de vlog van Bibi opduikt.

 

Olivia

Eerst was ze nog ‘Baby Olivia’, maar inmiddels is het gewoon ‘Olivia’. Een superknappe meid, regelmatig te zien op YouTube. En ze ziet er ook nog eens megaleuk uit! Maar we hadden natuurlijk ook niet anders verwacht van haar moeder, Noor (Queen of Jetlags).

 

Marshall

Wat een lief en ondeugend hoofdje! Hij krijgt nu nog alle aandacht thuis, maar niet voor lang: zijn moeder Serena Verbon, van BeautyLab.nl, is hoogzwanger van een kleine koter!

Beeld: Instagram @bibibreijman

Tekst: Chrisje van Duivenboden

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen