7x Herkenbare dingen tijdens het versieren van de kerstboom

Grote kans dat je binnenkort de kerstboom weer gaat opzetten of dat hij misschien zelfs al staat. Dit blijft altijd een klus en wij hebben de herkenbare dingen voor jullie opgeschreven. Lees snel verder!

Te veel keus

Als jullie voor een echte kerstboom gaan, dan blijft het altijd nog moeilijk om de perfecte boom te vinden. Het zijn er altijd zó veel, maar uiteindelijk hebben jullie de juiste!

 

Zoeken en in elkaar zetten

In dit geval hebben jullie een neppe kerstboom thuis. Voordat die van zolder, uit de schuur of de kelder is gehaald, ben je al moe, maar dan nog in elkaar zetten. Oh no!

 

Lichtjes in de knoop

Yes, hij staat! Als eerst gaan de lichtjes erin. Zoals élk jaar zitten die lichtjes helemaal in de knoop. Dit is nog veel erger dan wanneer je oortjes in de knoop zitten…

 

Versieren!

Nu het volgende onderdeel: versieren! Maar voor welke kleur gaan we dit jaar? En wie gaat er versieren? Stiekem komen hierbij altijd irritaties, want jij wilde die ene bal ophangen.

 

Prikken

In het geval van een echte boom herken je vast wel de prikkelende takken. Je moet en zal die ballen ophangen, wel voorzichtig doen!

 

De piek

Als állerlaatste komt de piek. Dit is eigenlijk het meest speciaal, maar je weet nu al dat je vader het gaat doen. Jij komt er never nooit bij!

 

Picture time!

Na een paar uur is de boom éindelijk klaar. Tijd voor een foto! Je moeder deelt ‘m op Facebook en jij stuurt een Snapchat naar al je besties.

Beeld: Unsplash

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen