old-school-cartoons-kijken

7x old school cartoons die je echt weer een keer moet kijken

Keek jij vroeger ook altijd naar cartoons? Misschien ben je deze intussen al vergeten of heb je ze nog nooit gezien, maar ze zijn absoluut de moeite waard: deze 7 old school cartoons móet je echt weer een keer kijken!

#1 Tom & Jerry

Tom And Jerry GIF - Find & Share on GIPHY

Wie kan hier nu niet van genieten? Een letterlijk kat-en-muis-spelletje waarbij Tom & Jerry de gekste trucjes uithalen om elkaar in de weg te zitten. Hou je van pranks? Dan vind je deze cartoon sowieso fantastisch, trust us!

#2 Scooby Doo

Cartoon Goodbye GIF by Scooby-Doo - Find & Share on GIPHY

Scooby dooby doo, where are you…? In deze cartoon vormt de Deense dog Scooby Doo met zijn vrienden een detective team en worden ze ingeschakeld om allerlei mysteries op te lossen. Iedere aflevering sporen ze een nieuw monster op en de cartoon is niet alleen mysterieus, maar ook nog eens heel grappig. Een aanrader!

#3 The Loony Tunes

Looney Tunes I Might Have Miss A Th In There GIF - Find & Share on GIPHY

Ben je een fan van korte clips? Dan zit je met The Loony Tunes goed! In deze afwisselende serie van cartoons zie de avonturen van de verschillende figuren, zoals Bugs Bunny, Roadrunner, Sylvester & Tweety en nog veel meer… Tranen van het lachen gegarandeerd!

#4 The Flintstones

Car Spaceship GIF - Find & Share on GIPHY

Ken je The Flintstones nog? Deze cartoon gaat over een gezin wat in het stenen tijdperk leeft en daar de leukste avonturen meemaakt. Je volgt Fred, zijn vrouw Wilma, hun kinderen Pebbles en Bam-Bam en hun ‘hond’ Dino (ja, een dinosaurus dus) terwijl ze van alles en nog wat beleven. Wij vinden het hilarisch!

#5 The Powerpuff Girls

Powerpuff Girls Ppg GIF - Find & Share on GIPHY

Deze was je ook vast niet vergeten: The Powerpuff Girls. Een trio van schattige meisjes die toch niet zo heel schattig blijken te zijn… Bubbles, Blossom en Buttercup (te herkennen aan hun iconische blauwe, rode en groene jurkjes) bestrijden met z’n drieën het kwaad en dat doen ze op hun eigen, meisjesachtige manier. Het is eigenlijk de voorloper van Totally Spies, dus als je daar fan van was, moet je deze cartoon vooral kijken!

#6 Beugelbekkie

Disney Channel Throwback GIF - Find & Share on GIPHY

Hoe geweldig was dit?! In Beugelbekkie volgen we Sharon, een blond meisje met… precies: een beugel. En die beugel levert haar nogal wat bijzondere en lachwekkende avonturen op! Een super leuke en herkenbare cartoon voor iedereen die net zijn beugel heeft gekregen, maar natuurlijk ook voor degenen die hem niet (meer) hebben.  

#7 Dexter’s Laboratory

Yelling Dexters Laboratory GIF - Find & Share on GIPHY

Last but not least, Dexter’s Laboratory. In deze cartoon volgen we de superslimme Dexter, die in zijn eigen laboratorium allerlei snode plannetjes smeedt. Helaas wordt hij daarbij constant (per ongeluk) gedwarsboomd door zijn eigen zusje, Dee Dee, die hij enorm irritant vindt. De droge humor spat er vanaf, wij houden ervan!

Lees ook:

5 series die jou door je herfstdip heen kunnen helpen
5x boekenseries voor een regenachtige dag
6 series die perfect zijn voor een spannende middag

Beeld: GIPHY.com , Superguide.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen