songs-20-jaar-oud

7x songs die alweer 20 jaar oud zijn

Een nieuw jaar betekent heel veel nieuwe liedjes. Maar we vonden het ook wel een mooi moment om 20 jaar terug in de tijd te gaan en wat hits van die periode met je te delen. Ben jij klaar voor songs uit 2001, die dus alweer 20 jaar oud zijn dit jaar? We zijn benieuwd hoeveel jij er kent…

#1 Angel – Shaggy

“Darlin’, you’re my angel… You’re my darlin’ angel.” Wat een heerlijk liedje is dit! Shaggy ken je waarschijnlijk wel, want die heeft naast zijn old school hits als Angel ook afgelopen jaar nog een liedje uitgebracht, ‘Banana’. Een artiest met nummers met een hoog dansgehalte, maar ook deze zwoele song is wel erg lekker. En dus al 20 jaar oud!

#2 Fallin’ – Alicia Keys

Ah, de prachtige stem van Alicia Keys. Alhoewel ze niet heel recentelijk nog nieuwe hits heeft uitgebracht, heeft ze er toch flink wat op haar naam mogen zetten de afgelopen 10 jaar. Denk bijvoorbeeld aan ‘Girl On Fire’ – wat een heerlijk nummer. Deze overigens ook; je kan er heerlijk op meezingen!

#3 Survivor – Destiny’s Child

Dit is niet de eerste keer dat je dit topnummer voorbij hebt zien komen als het goed is… Niet alleen is Destiny’s Child een populaire onder de lijstjes waar powervrouw-liedjes in voorkomen, ook is Survivor hét nummer wat ervoor zorgt dat je je een echte badass voelt. Ongelofelijk dat hij alweer 20 jaar oud is…

#4 Lady Marmalade – Christina Aguilera, Lil’ Kim, Mya & P!nk

Oké, hij is een beetje fout, maar wel héél lekker, vind je ook niet? Deze legendarische samenwerking voor Moulin Rouge kent iedereen wel, al is het alleen maar om de befaamde Franse zin die deze girls in het liedje hebben opgenomen… Wij genieten hier intens van, net als van de jongere versies van deze powerbabes!

#5 Uptown Girl – Westlife

Boybands waren natuurlijk vooral in de jaren 90 heel populair, maar er zijn er een aantal die het ook in de 2000’s nog voor elkaar hebben gekregen om wat hits te scoren. Net als Westlife dus! Uptown Girl is een super vrolijk en typisch boyband liedje, waarschijnlijk vinden we hem daarom ook zo leuk!

#6 Love Don’t Cost A Thing – Jennifer Lopez

Al zou je het haar niet geven, Jennifer Lopez gaat ook al aardig wat jaartjes mee in de wereld van showbizz. Dit is een van haar populaire liedjes die je echt het gevoel van een throwback geeft, al is het alleen maar omdat we er stiekem ook een beetje 90’s vibes van krijgen. You go J Lo!

#7 Hero – Enrique Iglesias

Ook deze artiest mag natuurlijk niet ontbreken… Enrique! Een man waar we nog veel van hebben gehoord de afgelopen 10 jaar, maar dit is toch wel echt een klassieker. Kan jij de songtekst ook van voren tot achteren meezingen of zijn alleen wij dat…?

Lees ook:
Martin Garrix haalt bizar record
Verdrietig nieuws voor knappe zangeres Tabitha
Zangeres Halsey brengt een toffe make-uplijn uit

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen