tweede seizoen undercover film tv opnamestop coronavirus thuiszit serie whatsApp gebruik

8 films/series die jou een zomers gevoel geven

Heb je nu zomervakantie, maar wil het weer niet helemaal meewerken? No worries; zelfs als het buiten regent kan jij met deze films en series jezelf een echt zomergevoel geven. Wat zomerse drankjes en snacks erbij en zo haal je super makkelijk alsnog het zonnetje in huis!

1. Eat Pray Love (2010)

La bella Italia… In deze film volg je Liz, die na een kapotgelopen huwelijk de keuze maakt om af te reizen naar Italië en daar Italiaans te gaan leren. Maar daar stopt haar reis niet, want vervolgens reist ze af naar het prachtige Bali om zichzelf te vinden. En daar vindt ze meer dan alleen zichzelf… Deze film doet je hoe dan ook aan de zomer denken, want met twee zonnige bestemmingen als Italië en Bali waan je je al snel in zomerse sferen. Wij houden ervan!

2. Grace and Frankie (2015-heden)

Deze hilarische serie speelt zich grotendeels af in het zonnige Malibu, waar de twee hoofdrolspeelsters vaak aan het strand in hun beach house te vinden zijn. De serie gaat over de chique Grace en de spirituele Frankie die erachter komen dat hun mannen niet alleen werkpartners, maar ook lovers zijn. En dat zet natuurlijk heel hun levens op zijn kop! Echt een aanrader voor als je iets luchtigs wil zien om lekker weg te kijken!

3. Verliefd op Ibiza (2003)

Misschien heb je hem al weleens gezien (of misschien zelfs al wat vaker…) maar deze Nederlandse romantische komedie is een echte aanrader als jij je in zomerse sferen wil wanen. In deze film volg je verschillende verhaallijnen van vakantiegangers die zich op het prachtige Ibiza bevinden en de liefde gaan (her)ontdekken. En er zitten een hoop bekenden in: Rick Engelkens, Simone Kleinsma, Jim Bakkum, Sanne Vogel, Jan Kooijman, Marly van der Velden, Gigi Ravelli en zelfs Armin van Buuren spelen een rol in deze film. Deze moet je echt zien! Ook de tweede film in deze trant, Toscaanse Bruiloft, is een aanrader…

4. Couples Retreat (2009)

Deze vier stellen gaan met z’n allen op vakantie naar een tropische bestemming om aan hun dagelijkse sleur te ontsnappen, maar slechts een van de stellen weet dat het eigenlijk om een retreat gaat waar koppels in therapie gaan. En dat levert natuurlijk een hoop leuke, grappige en ongemakkelijke situaties op… Een heerlijke rom-com met een prachtige locatie, een groepje bekende acteurs – Vince Vaughn, Kristen Bell en Jason Bateman, bijvoorbeeld – en een heleboel humor, wat wil je nog meer?!

5. Baywatch (2017)

Waarschijnlijk ken je de klassieke serie uit de jaren … wel – die je ook al een onwijs zomers gevoel geeft – maar er is een aantal jaar geleden ook een verfilming uitgekomen. En daar spelen The Rock en Zac Efron in… Need we say more? Dit is echt een humoristische feel good film waarbij je je direct kan inbeelden dat je zelf op het strand ligt. Nu maar hopen dat de strandwacht op de Nederlandse stranden er net zo appealing uitziet…

6. Mamma Mia! (2008)

Ah, de Griekse eilanden, de zon en de catchy tunes van ABBA: wat wil je nog meer? In deze vrolijke musicalfilm volg je Sophie die in de dagen rondom haar bruiloft een spannende zoektocht naar haar vader doet, maar dan zonder dat haar moeder er vanaf weet… De perfecte zomerse film om met wat lekkere (Griekse) hapjes van te genieten en mee te zingen met alle ABBA-klassiekers, zoals Dancing Queen, Money Money Money en natuurlijk Mamma Mia! zelf!

7. Jane the Virgin (2014-heden)

Met Jane the Virgin waan je je in de wereld van Spaanse telenovela’s, maar dan in het Amerikaanse Miami. Het is misschien even wennen, maar de humoristisch comments van de verteller in combinatie met de ietwat bizarre verhaallijnen maken deze serie de Amerikaanse variant van de Spaanse hitseries. De serie gaat over de jonge Jane, die heeft beloofd maagd te blijven tot het huwelijk, maar per ongeluk zwanger raakt via inseminatie… Hoe crazy? En natuurlijk is de man van wie het sample afkomstig is ook een behoorlijke hunk… Geloof ons, deze serie móet je echt kijken!

8. Wine Country (2019)

Wie zei dat vriendinnenweekenden alleen zijn weggelegd voor jongere meiden? Precies! In Wine Country gaat een vriendinnengroep van middelbare leeftijd met elkaar een weekend weg voor een van hun verjaardagen. En dat is natuurlijk een groot gezellig fiasco! De dames reizen af naar een zomerse wijngaard en er komt dan ook een glaasje (of moeten we ‘flesje’ zeggen?) aan te pas… Echt een aanrader voor als je een lachbui wilt krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen