eerste-vakantie-lover

8 herkenbare momenten als je voor het eerst met je lover op vakantie gaat

Ga jij deze zomer voor het eerst met je lover op vakantie? Dan ga je deze momenten ongetwijfeld meemaken! Een eerste keer samen weg levert vaak hele mooie, hilarische en soms wat uitdagende momenten op… Het belangrijkste: samen genieten en later vrolijk kunnen terugkijken op jullie eerste vakantie samen! Lees je mee?

1. Wanneer je op weg bent naar je vakantiebestemming

Zo, daar gaan jullie dan… Voor het eerst samen op vakantie. Reis je met de auto, de trein of met het vliegtuig? Hoe dan ook zal je hier al merken dat jullie andere gewoontes hebben en dat kan best wel grappige momenten opleveren. Wanneer je lover de hele vlucht ligt te slapen terwijl jij het liefst spelletjes doet en plannen maakt voor je vakantie, bijvoorbeeld…

2. Wanneer je kiest aan welke kant van het bed je gaat liggen

Jullie zijn aangekomen op jullie bestemming! Of je nu in een tent, een hotelkamer of een caravan slaapt, je hebt altijd de keuze te maken wie aan welke kant van het bed slaapt. Dat kan nog best een leuke uitdaging worden als jullie thuis vaste kanten hebben… Ons advies: ga af op gevoel!

3. Wanneer je samen opstaat om te gaan ontbijten

Hoe heerlijk is het om ’s ochtends samen wakker te worden – het liefst met een fijn zonnetje – en je klaar te maken om gezellig samen te gaan ontbijten. Zeker op de eerste dag gaat dit echt voelen als een fijn geluksmomentje, want je bent er nu écht en het genieten kan beginnen! Om nog niet eens te spreken over het smakelijke ontbijtje wat je te wachten staat…

4. Wanneer je plannen maakt voor wat je die dag gaat doen

Zijn jullie allebei van het keihard relaxen of juist van de actieve vakanties? Of willen jullie allebei iets anders? Wanneer je samen op vakantie gaat, is het natuurlijk belangrijk dat jullie je dagen besteden op een manier die jullie allebei fijn vinden. Stem dus goed met elkaar af waar jullie behoefte aan hebben, dan weet je zeker dat jullie het allebei naar je zin zullen hebben!

5. Wanneer je afstemt wat je eet op een dag

Natuurlijk eet je niet alleen je ontbijt samen, ook je lunch, avondeten en alle snacks eten jullie allebei! En dus is het handig om even met elkaar af te stemmen wat jullie dagelijks met eten doen: maken jullie een gezamenlijk potje, halen jullie alleen gezonde of ook ongezonde(re) snacks, maken jullie je eigen lunch en avondeten of gaan jullie ergens eten?

6. Wanneer een van jullie verbrand is

Autsj… een van jullie is onwijs verbrand en dat is natuurlijk geen pretje. Het is natuurlijk altijd handig om op basis van je huid in te schatten hoe lang je in de zon kan zitten en hoe vaak je je moet insmeren. Alhoewel het heel verleidelijk kan zijn om gezellig samen in de zon te gaan zitten, moet je uiteraard niet vergeten dat niet iedereen hetzelfde reageert op de zon… en dat kan dus zorgen voor een aardig verbrande huid als je niet oplet!

7. Wanneer je samen het zwembad of de zee ingaat

Hoe cliché en klef dit moment ook is, het is er wel eentje om nooit meer te vergeten! Hoe heerlijk is het om gezellig samen het water in te gaan en, drijvend naast elkaar (of aan elkaar) te genieten van de warme zon, het koele water en het fantastische gezelschap? Hier doe je het voor, toch? Genieten!

8. Wanneer je weer naar huis gaat

Tja, er komt een moment dat je weer naar huis zal gaan… En, eerlijk is eerlijk, het liefst blijf je nog veel langer weg zodat jij en je lover nog langer van elkaar kunnen genieten. Gelukkig hebben jullie nu een memory samen gemaakt die jullie nooit meer gaan vergeten! Stiekem is dit dus ook best een leuk moment, al voelt dat nu misschien niet zo….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen