After Netflix

8x Films om te kijken als je ‘After’ leuk vindt

Heb jij ook al After We Collided in de bioscoop gezien en ben jij helemaal fan? We moeten nog even wachten tot deel 3 en 4 uitkomen, maar in de tussentijd kun je deze films checken die je vast ook leuk vindt!

Let op: soms lijken de trailers niet te werken, maar als je erop klikt, doen ze het gewoon!

Fifty Shades of Grey

Aangezien de After-films de ‘tienerversie’ van Fifty Shades of Grey worden genoemd, zijn de drie films uit deze reeks ook zeker een aanrader! De huisgenoot van de verlegen en bescheiden studente Anastasia Steele vraagt haar om een interview met ene Christian Grey over te nemen, omdat ze zelf ziek is. De ontmoeting tussen Anastasia en Christian is het begin van een bijzondere relatie.

Er zijn in totaal drie film in de Fifty Shades-reeks, waarvan het tweede deel, Fifty Shades Darker, vanaf nu op Netflix staat!

365 Dni/365 Days

Laura gaat op vakantie naar Sicilië om haar relatie te redden, maar wordt hier plots gekidnapt door maffiabaas Massimo die al jaren een obsessie voor haar heeft. Massimo geeft Laura vervolgens 365 dagen om verliefd op hem te worden…

En drama vol erotiek, die misschien nog wel een tikkeltje heftiger dan 50 Shades of Grey en After is…

Check ook: 4x redenen waarom je de nieuwe movie 365 DNI wil zien

Twilight filmreeks

In The Twilight Saga volgen we Bella, die verhuist naar een nieuw stadje en hier verliefd wordt op een vampier. De film (die gebaseerd is op de boekenreeks) was zo’n succes dat er uiteindelijk vijf delen zijn gemaakt!

Every Day

Wanneer de 16-jarige Rhiannon opmerkt dat haar vriendje zich vreemd gedraagt, komt ze erachter dat ze met ‘A’ te maken heeft, een rondreizende ziel die elke dag wakker wordt in een ander lichaam… Ze wordt verliefd op A en de twee zoeken elke dag een manier om elkaar weer terug te vinden.

Midnight Sun

De 17-jarige Katie (Bella Thorne) heeft een zeldzame ziekte, die ervoor zorgt dat zelfs één zonnestraaltje haar dood kan worden. Ze brengt haar dagen meestal alleen door op haar slaapkamer. Maar ‘s avonds, als de zon onder is, speelt ze gitaar op het plaatselijke treinstation voor de reizigers. En dat is dus precies wanneer ze Charlie (Patrick) tegen het lijf loopt.

No Strings Attached

Twee beste vrienden (gespeeld door Natalie Portman en Ashton Kutcher) besluiten om ‘friends with benefits’ te worden. Maar kan dit zonder gevoelens voor elkaar te krijgen..?

Friends With Benefits

Nog een film over ‘friends with benefits’, maar dit keer met Ashton Kutcher en Justin Timberlake.

Love, Rosie

De twee beste vrienden Rosie (Lily Collins) en Alex (Sam Claflin) nemen samen de gewaagde beslissing om naar de VS te verhuizen om een studie te volgen. Maar het lot heeft andere plannen voor Rosie…

Lees ook:

Beeld: Filmdepot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen