herkenbare dingen concert

8x Herkenbare dingen als je naar een concert gaat

Oh my gosh! Jij gaat naar het concert van je favo artiest. Deze acht dingen herken jij sowieso! Kijk snel hieronder…

Outfitstress

Wat doe je aan? Buiten is het koud, maar binnen is het bloedheet. Struggles! Uiteindelijk wordt het meestal gewoon een shirtje met een broek.

 

 

Tekst leren

Je moet en zal alles meezingen tijdens het concert! Een paar dagen voor de grote dag luister jij álleen maar naar de muziek van je fave artiest.

 

Hoe laat gaan we?

Hoelang van tevoren wil je er zijn? Wil je vooraan staan of liever achteraan? Grote kans dat jij als die hard gan vooraan wil staan. Dat wordt op tijd in de rij girl!

 

Drukte en warmte

Eenmaal binnen is het bloedheet. Doordat het superdruk is blijft er bijna geen zuurstof over. Snel naar je plekje toe en jassen uit, pfoee!

 

Oogcontact?!

Yes! Het concert is begonnen en oh my gosh. Volgen s mij had jij net oogcontact met je favo artiest. Jouw leven is compleet!

 

Selfie time

Het concert is bijna afgelopen en jij probeert nog met veel moeite een selfie te bemachtigen. Ook al is de foto niet zo duidelijk, je hebt ‘m wel!

 

Schorre stem

Jij en je BFF’s hebben bijna geen stem meer over. Jullie hebben een geweldige avond gehad en lekker veel meegezongen!

 

Duurt lang voordat je buiten staat

Voordat je je jas weer hebt en buiten staat, zijn er weer een flink aantal minuten voorbij. Gelukkig is helemaal niet erg, want je bent nog helemaal in de wolken van de avond!

Beeld: Unsplash

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen