Lijstje sportschool

9x Herkenbare dingen als je naar de sportschool gaat

Veel van jullie zijn aan het begin van het jaar weer begonnen met sporten. Het is niet altijd een pretje en déze dingen herken je als aan het sporten bent.

Moed verzamelen

Omkleden en je fiets pakken is al een sport op zich. Als je dit hebt gedaan dan lukt sporten gelukkig ook wel!

Schitts Creek Kiss GIF by CBC - Find & Share on GIPHY

Drukte

Als je dan eindelijk bij de sportschool bent, heb je wel zin om te sporten. Dit gevoel verdwijnt al snel wanneer je ziet hoe druk het is… Oh no, dat wordt weer lang wachten bij de apparaten.

Dogs Running GIF - Find & Share on GIPHY

Struggles met oortjes

Je zit eindelijk op het apparaat en begint met sporten, maar dan komt de volgende struggle: Waar kan je het beste je telefoon houden zodat je oortjes niet in de knoop gaan zitten?! Op dit moment verlang je naar die veel te dure draadloze oortjes…

Girl Run GIF by Gymshark - Find & Share on GIPHY

Te zware gewichten pakken

‘Ach ik kan écht wel wat tillen,’ vertel je jezelf wanneer je weer een veel te zwaar gewicht pakt. Nope, begin gewoon lichter, zo krijg je ook geen blessures!

Me Working Out Nicki Minaj GIF - Find & Share on GIPHY

Zweten

Eenmaal bezig met het sporten, is het natuurlijk superwarm en de airco in de sportschool werkt op de een of andere manier nooit zo goed! Dat wordt zweten geblazen…

Sweat GIF - Find & Share on GIPHY

Bekeken voelen

Misschien is het niet écht zo, maar als je aan het squatten bent, voel je je altijd bekeken. Want ja, je zit natuurlijk wel een gekke beweging te maken. Gelukkig is dit helemaal niet raar in de sportschool!

Adorable Dog GIF - Find & Share on GIPHY

Kreunende mensen

Ugh, dan heb je ook van die overdreven mensen die gaan kreunen. Nou, daar voel je je echt superongemakkelijk door.

Foto’s maken

Zelf doe je het misschien stiekem ook, maar het ziet er toch een beetje stom uit. Van die jongens die alle spieren gaan aanspannen voor de foto, haha!

Spierpijn

Je hebt natuurlijk supererg je best gedaan, maar dit brengt wel spierpijn met zich mee. De komende twee dagen loop jij misschien een beetje mank…

Beeld: Unsplash

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen