sims

Alles over de nieuwe expansion pack van The Sims 4: Eco Lifestyle

Eindelijk is de trailer van de nieuwe expansion pack van The Sims 4 er! De expansion pack heet ‘Eco Lifestyle’ (Ecologisch Leven) en is volledig gericht op groen en duurzaam leven.

Nieuwe stad

Je kunt nu met je Sim in Evergreen Harbor gaan wonen. Het is een vieze industriestad, waar de lucht en het water zwaar vervuild is en waar er bijna geen natuur te vinden is. Maar daar kun jij wat aan doen! Jouw taak is om de stad weer groen en schoon te maken, zodat de natuur weer volop kan gaan bloeien.

Freelance vervaardiger

Ook kun je een nieuwe carrière kiezen: Freelance Vervaardiger. Je kunt op zoek gaan naar items die je kunt gebruiken in je projecten, verkoop zelfgemaakte kaarsen, sapjes en gerecyclede voorwerpen. Ook kun je je buren vragen om te stemmen op een nieuw buurtactieplan. Transformeer gebouwen, geef workshops en probeer een verschil te maken voor je stad.

Met deze tutorials maak je de mooiste huizen in The Sims 4

Kopen

The Sims 4 Eco Lifestyle uitbreiding komt op vrijdag 5 juni uit, maar je kunt ‘m ook al hier pre-orderen. Het spel is verkrijgbaar op PC, Mac, Xbox One en Playstation 4 en gaat 40 euro kosten.

Lees ook:

Bron: CosmoGIRL! 

Beeld: The Sims 4 Eco Lifestyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen