suits

BINGEWATCH: Dit verschijnt er in juli op Netflix

YAY, een nieuwe maand is begonnen en dat betekent: bingewatchen! Wij hebben de nieuwe releases van Netflix voor jou op een rijtje gezet.

Suits, seizoen 7

Vanaf 12 juli verschijnt het zevende seizoen van onze favoriete advocatenserie, Suits. De serie gaat over een jongen die indruk maakt op een topadvocaat met een vlijmscherpe geest, terwijl hij eigenlijk geen diploma heeft.

 

Easy A

Deze Amerikaanse comedy gaat over een onopvallende high school-leerling. Om haar sociale leven een boost te geven, besluit ze gebruik te maken van het roddelcircuit. Easy A is vanaf 14 juli te zien op Netflix.

 

La Casa de Papel, seizoen 3

Deze Spaanse serie gaat over acht dieven die zichzelf en hun gijzelaars opsluiten in de Koninklijke Munt, terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren. La Casa de Papel seizoen drie is vanaf 19 juli te zien.

It

Voor de horrorliefhebbers: It verschijnt op 24 juli op Netflix en gaat over een stadje die op een dag geterroriseerd door een bloeddorstig monster.

 

Orange is the New Black, seizoen 7

De serie gaat over het verhaal van Piper Kerman: zij moet voor vijftien maanden de gevangenis in, omdat zij zich ooit schuldig had gemaakt aan drugssmokkel. OITNB is vanaf 26 juli te zien.

Beeld: Instagram, YouTube

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen