Yes, yes, yes: de zomervakantie komt eraan! Heb jij al plannen gemaakt of blijf je lekker thuis? Wij hebben voor jou de leukste Netflix-titels die in juni verschijnen op een rijtje gezet.

Black Mirror, seizoen 5

Vanaf vandaag kun je eindelijk naar het vijfde seizoen van Black Mirror kijken. De serie beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie. Hierbij botsen de mooiste uitvindingen met de meest duistere, menselijke gevoelens. Ben jij al aan het kijken?

Designated Survivor, seizoen 3

Cancel al je weekendplannen maar, want vrijdag verschijnt het derde seizoen van Designated Survivor! In deze aangrijpende, politieke thriller ligt het lot van Amerika in de handen van een gewone ambtenaar, omdat een aanval op Washington het bestuur onderuit heeft gehaald. Spannend!

Jinn

Jinn is vanaf 13 juni te zien op Netflix en is een nieuwe fantasieserie. In de serie komen één goede en slechte djinn het mensenrijk binnen tijdens een excursie naar Petra. Ze maken van de middelbare school een bovennatuurlijk slagveld. Bekijk snel de trailer!

 Annabelle: Creation

Annabelle: Creation is het vervolg – of eigenlijk een prequel – van de movie Annabelle uit 2014. Annabelle wordt opgesloten in een speciale kamer vol enge objecten, maar wanneer er iemand die kamer binnenloopt, gaat alles fout. Deze movie is vanaf 13 juni te zien.

Beats

In deze film ontmoet een hiphopwonderkind met pleinvrees een voormalig muziekmanager en helpen ze elkaar met demonen uit hun verleden. Beats verschijnt op 19 juni op Netflix.

Murder Mystery

Op 14 juni kunnen we kijken naar de film Murder Mystery! Het is een comedyfilm die gaat over een agent en zijn vrouw die kapster is. Op een langverwachte reis naar Europa probeert het stel een bizarre moord op het jacht van een miljardair op te lossen. Kijken dus!

Beeld: Instagram, YouTube

LEES OOK: