quicksand

BINGEWATCH: Dit verschijnt in april op Netflix

We all love Netflix! In april komen er superleuke series en films uit, dus sla maar wat popcorn in, want wij hebben ze voor je op een rijtje staan.

Kevin Hart: Irresponsible

Remember dat Kevin Hart in augustus in Amsterdam was voor zijn tour? Alle aanwezigen mochten niks filmen of fotograferen, dit was strikt verboden. Vanaf 2 april kunnen we een deel van die show terugzien op Netflix, yay!

Chilling Adventures of Sabrina deel 2

Dit is een horrorserie die gaat over een meisje dat leeft in twee werelden: haar leven als sterfelijke tiener en haar nieuwe, duistere zijde. Chilling Adventures of Sabrina deel 2 komt op 5 april uit.

Quicksand

Dit is een Zweedse thriller die ook op 5 april uitkomt. Op een middelbare school voor rijke kinderen vindt een moord plaats waar Maja voor gearresteerd wordt. Langzaam krijgen we meer te weten over Maja, haar relatie met de jongen die is vermoord en de gebeurtenissen op school. Klinkt een beetje als een samenvoeging van Elité en The Sinner, right?

Black Summer

Het verhaal gaat over Rose, gespeeld door Jaime King, die haar dochtertje kwijtraakt tijdens een zombie apocalyps. Ze gaat samen met een groep die in hetzelfde schuitje zit, op zoek naar haar kind. Onderweg komt zij heel veel zombies tegen. Creepy! Black Summer komt op 11 april uit.

The Perfect Date

Wij verwachten dat je de datum allang in je agenda hebt staan, maar we herhalen het toch nog even. De romcom met Camila Mendes en Noah Centineo komt op 12 april uit. Brooks, Noah, wil wat centjes verdienen en besluit om een app te ontwikkelen. Op de app kunnen meisjes hem inhuren om hun vriendje te spelen. Tijdens zijn dates ontmoet hij het meisje van zijn dromen.

Special

Dit is een prachtige serie die gaat over jezelf zijn. Een jonge homoseksuele jongen met een hersenverlamming heeft genoeg van zijn geïsoleerde bestaan en besluit eindelijk zelf de regie over zijn leven in handen te nemen. Why be normal, when you can be special? Het eerste seizoen is vanaf 12 april te zien.

Wij weten wel wat we gaan doen deze maand, wat is jouw favoriet?

Beeld: Instagram, YouTube

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen