We willen je niet van je leerwerk afhouden, maar deze titels kunnen goed als motivatie werken. Dus sla je boeken maar open want hoe eerder je klaar bent, hoe eerder je deze series kunt. bekijken op Netflix!

The 100, seizoen 6

De serie gaat over honderd bewoners van een ruimtestation die teruggestuurd worden naar de aarde, nadat een nucleaire apocalyps de aarde verwoestte. Het zesde seizoen is vanaf 7 mei te zien.

Lucifer, seizoen 4

Het vierde seizoen van Lucifer is vanaf 8 mei te zien en gaat over duivel Lucifer Morningstar,die de hel verlaat en vertrekt naar Los Angeles. Hij opent hier een nachtclub en wordt verliefd op detective Chloe Decker.

DC’S Legends of Tomorrow, seizoen 4

Deze serie speelt zich af in hetzelfde universum als Arrow en The Flash en is een spin-off van deze series. Legends of Tomorrow is ook vanaf 8 mei te zien.

The Society

In deze nieuwe serie zijn alle ouders in een stad op een mysterieuze wijze verdwenen. De tieners moeten zichzelf zien te redden, maar waar ze eerst genieten van hun vrijheid, gaat het al gauw helemaal mis. The Society is vanaf 10 mei te zien op Netflix.

The Rain, seizoen 2

Deze Deense serie is vanaf 17 mei te zien en gaat over de gevolgen van een virus. Het virus heeft bijna heel Scandinavië uitgeroeid en jonge overlevenden zoeken naar antwoorden.

How to Sell Drugs Online (Fast)

Deze Netflix-original is te zien vanaf 31 mei en gaat over een tiener die indruk probeert te maken op zijn ex-girlfriend. Dit doet hij door middel van het verkopen van drugs en wordt al snel een van de grootste dealers van Europa.

Beeld: Instagram, YouTube