Addison Rae realityshow

Copy the celeb: Addison Rae

Je kunt de knappe Addison Rae kennen van haar mooie foto’s op Instagram, maar sinds april is ze ook booming op TikTok. Wie haar volgt, weet dat Addison de meest fabulous outfits draagt. Ons oog viel op deze look en we maakten ‘m voor je na!

Crop top

Deze basic top moet eigenlijk elke girl in haar kast hebben liggen. Je kunt de top met dubbele bandjes combineren met van alles en nog wat! Shop ‘m nu voor €20,95 bij NA-KD.

Roze vest

How cute is this pinky one? Dit item geeft de look net dat beetje sweetness. Het vest met subtiele, roze knoopjes scoor je voor €20,99 bij ASOS.

Mom jeans

We weten dat de perfecte denim jeans nogal lastig te vinden is, maar dit zou zomaar eens jouw nieuwe favorite kunnen worden. De stoere uitstraling maakt jouw outfit helemaal af! Shop de ripped jeans voor €51,95 bij NA-KD.

Patches

Natuurlijk kun je kiezen om een kant-en-klare jeans te kopen die op die van Addison lijkt. Nog veel leuker is, vooral nu je er alle tijd voor hebt, om zelf aan de slag te gaan! Met een strijkijzer zitten ze er zo op. Je koopt de super coole patches voor maar €0,78 per stuk op AliExpress.

Shop ook de looks van:

Beeld: Instagram @addisoneasterling, ASOS, NA-KD & ALiExpress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen