charli d'amelio

Copy the celeb: Charli D’Amelio

Ben jij verslaafd aan TikTok? Dan ken jij Charli D’Amelio vast en zeker. De girl werd in korte tijd superpopulair op het platform en heeft ook op haar Instagram inmiddels miljoenen volgers. Wij vonden deze pretty outfit op haar feed en maakten ‘m voor je na!

Crop top

De crop top die Charli draagt is super cute voor dit seizoen. Wil jij ‘m ook in je kast hebben? Dat kan, we vonden namelijk bijna dezelfde top voor €28,95 bij NA-KD.

 

Denim jeans

Als je doorscrolt in de Instagramcarrousel kun je nog beter zien wat voor leuke broek de girl aanheeft. Scoor precies zo’n denim jeans voor €27,99 bij ASOS. Net als Charli herself kun je ‘m aan de onderkant oprollen voor een nonchalante look!

 

Telefoonhoesje van Charli D’Amelio

Oeh, van dit soort items worden wij zó blij! We hebben bijna exact hetzelfde telefoonhoesje als de TikTokster gevonden. Shop de tie dye case nu voor – hou je vast – €1,69 bij AliExpress. Dat wordt vast weer even wachten op je pakketje, maar dan heb je ook wat.

Kettingen

Als je goed kijkt, zie je dat Charli een ketting draagt met twee coins eraan. Deze heeft zelfs drie snoeren, wat je look nóg meer zal upspicen. De details zijn super pretty, right? Shop de ketting voor €14,99 bij Only.

Lees ook:

Beeld: Instagram @charlidamelio, NA-KD, ASOS, ALiExpress & Only

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen