Copy the celeb: Lana Condor

De film To All The Boys I Loved Beforezijn superleuk! De hoofdrolspeelster Lana Condor is een supergoede actrice en ze is ook nog eens heel mooi. Wij hebben deze leuke outfit van haar bij elkaar gezocht. Kijk snel verder, want dan loop je er net zo mooi bij als Lana!


Basic witte blouse

Dit basic witte bloesje lijkt erg op die van Lana. Je kan ‘m dragen op een casual manier, maar ook op een nette manier. Koop deze bij Shein voor €13,-.

 

Geruite broek

We hebben helaas niet precies dezelfde broek kunnen vinden die Lana draagt, maar gelukkig hebben we wel deze mooi broek gevonden die er erg op lijkt! Scoor ‘m bij Boohoo voor €19,20.

 

Bruine lange jas

Deze lange jas is bijna hetzelfde als die van Lana. De kleur komt overeen en deze jas heeft ook heeft ook leuke zwarte knoopjes. Deze vind je bij Shein voor €27,-.

 

Rond tasje met slangenprint

We love dit ronde tasje met slangenprint. Lana draagt deze in het bruin, maar wij hebben deze zwarte gevonden. Net zo leuk! Koop deze bij ASOS voor €15,99.

 

Witte sneakers

Witte sneakers zijn helemaal in op het moment en Lana draagt ze ook! Deze zijn superleuk, ze zijn van Boohoo en kosten €30,-.

Beeld: Instagram @lanacondor

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen