Pretty babe Marije Zuurveld draagt superleuke outfits. Wij hebben onze fave outfit van Marije voor jullie bij elkaar gezocht! Veel shopplezier.


 

Beige spijkerjasje

Dit jasje lijkt op die van Marije. Het verschil is dat deze een bontje bij het kraagje heeft en dat is met het koude weer wel fijn! Deze kun je bij Shein kopen voor €25,-.

 

Witte hoodie

De witte hoodie die Marije draagt hebben wij ook gevonden bij NA-KD. De hoodie is supermooi en houd je lekker warm. Scoor ‘m voor €33,95!

 

Blauwe momjeans

De girl draagt een blauwe jeans op de foto en we denken dat het een momjeans is! Deze van Boohoo is heel mooi en kost maar €22,50.

 

Schoudertas met print

We hebben helaas niet precies dezelfde tas als die van Marije, maar we hebben wel déze die ook een gek printje heeft! Koop deze bij Shein voor maar €12,-.

 

Veterboots

De schoenen van Marije staan niet op de foto, maar wij vonden deze stoere boots goed bij de outfit passen. Ze zijn van Boohoo en kosten €22,50!

 

Gold ringetjes

We zien helaas ook niet welke oorbellen Marije draagt, maar we weten wel dat ringetjes áltijd leuk staan! Deze zijn van NA-KD en kosten €11,95.

Beeld: Instagram @marijezuurveld

Lees ook: