Mikky Kiemeney

Copy the celeb: Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney is knap en heeft een onwijs leuke kledingstijl. Daarom zijn wij stiekem best jaloers op de girl. Je kunt nu een soortgelijke outfit van Mikky shoppen en hij is heel leuk!

Wit overhemd

Een cropped wit overhemd is superleuk voor de warme zomerdagen. Zo kun je het witte overhemd combineren met een rokje of toffe shorts. Je kunt het cropped overhemd shoppen bij ASOS voor € 27,99. You go, girl!

Zwarte pantalon

Een zwarte pantalon mag deze zomer niet ontbreken in jouw kledingkast en hoe leuk is de pantalon die Mikky Kiemeney op de foto aanheeft? Je kunt nu een soortgelijke pantalon bij NA-KD shoppen voor €55,95.

Zonnebril

Deze zwarte zonnebril is ideaal voor een dagje zonnen met je besties of voor een picknick met die ene hottie. Kortom deze zonnebril is een echte musthave voor deze zomer. Doe eens gek en shop de ronde zonnebril bij ASOS voor €7,99.

Rieten tas

Maak jouw outfit helemaal af met een rieten tas. Een rieten tas staat superleuk bij jouw zomerse outfits en is ideaal voor je telefoon, lipgloss en alle andere essentials. Je kunt het tasje bij Shein kopen voor €4,25.

Lees ook: 5x de lekkerste recepten met avocado
Maak ook:
Quiz: In welk land krijg jij een droombaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen