Molly Mae Hague

Copy the celeb: Molly Mae Hague

We kennen Molly Mae Hague van Love Island, maar wist je dat de girl ook een superleuk YouTube-kanaal heeft en pretty foto’s op Instagram plaatst? Wij maakten een look van Molly Mae voor je na! 

White top

We hebben niet precies hetzelfde topje kunnen vinden, maar deze met een iets lager uitgesneden hals is ook superleuk! Combineer ‘m net als Molly Mae met een blouse en op de warmere dagen is-ie ook leuk om gewoon zo te dragen. Je shopt het topje voor €6,99 bij ASOS.

Geruite blouse

Hoe leuk is de blouse die Molly Mae aan heeft? Wij hebben een goede look-a-like voor jullie gevonden! Draag ‘m open of doe de blouse dicht en knoop ‘m op. Nice! Je shopt de blouse voor €15,60 bij Boohoo.

Mom jeans Molly Mae Hague

Een mom jeans is altijd goed, right? Je kunt de jeans net als Molly Mae met een stoere blouse combineren, maar als je de outfit wat meer girly wil maken, kun je er ook een cute blouseje bij dragen. We love it! Je shopt de broek voor €45,95 bij NA-KD.

Golden girl

Om de look helemaal af te maken, kunnen een paar mooie sieraden niet ontbreken! We kunnen niet precies zien wat voor oorbellen Molly Mae draagt, maar wij vinden deze gouden oorringen super fancy. Je shopt de oorbellen voor €56,96 bij NA-KD. Iets aan de dure kant dus, but we love it!

Superga

We kunnen of course niet zien welke schoenen Molly Mae draagt, maar wij vinden deze witte sneakers van Superga perfect bij de outfit passen! Je shopt de sneakers voor €91,95 bij NA-KD.

Lees ook:

Beeld: Instagram @mollymaehague, NA-KD, ASOS, Boohoo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen