Je kunt Rowena Verdaasdonk kennen van Love Island seizoen 1, maar ze heeft ook een superleuk YouTube-kanaal en een leuke Instagrampagina! Naast dat ze onwijs knap is, heeft ze ook een superleuke stijl. Check snel waar je haar look kunt shoppen.

White blouse

Rowena heeft een superleuke blouse met een open achterkant aan. We love it! Je shopt de blouse voor €45,95 bij NA-KD.

Mom jeans Rowena Verdaasdonk

De pretty girl heeft de blouse gecombineerd met een lichtblauwe mom jeans. Een superleuke combinatie! Je shopteen soortgelijke broek voor €29,99 bij Stradivarius.

Kettingriem

Om de spijkerbroek iets op te fleuren, heeft Rowena een leuke kettingriem om haar taille. Een kettingriem is leuk voor een spijkerbroek, maar je kunt ‘m ook combineren met een rokje of een jurkje. Een must have dus! Je shopt een look-a-like kettingriem voor €19,99 bij ASOS.

Boots

Op de foto zien we niet wat voor schoenen Rowena draagt, maar wij hebben alvast een voorbeeldje voor je! Je kunt de outfit combineren met deze witte laarsjes voor een classy look. Hou je meer van stoer? Kies dan voor sneakers! Je shopt de boots voor €25,50 bij Boohoo.

Night sky

Hoe leuk zijn deze oorbellen?! We are in love! Een superleuke toevoeging voor deze outfit vinden wij. Je shopt de oorbellen voor €5,- bij Boohoo.

Lees ook:

Beeld: NA-KD, ASOS, Boohoo, Instagram @rowenaverdaasdonk