Instagram selena gomez in tranen billie eilish everything I wanted bipolaire stoornis doneert New music Friday Selena Gomez forever alone

Copy the celeb: Selena Gomez

Selena Gomez heeft, naast dat ze supermooi kan zingen, ook een pretty kledingstijl. Ben je ook fan van haar look? Lees dan verder, want wij probeerden een look voor je na te maken!

Mom jeans

We kunnen de broek niet helemaal zien door de cute doggo die Selena op haar schoot heeft, maar aan de pijpen te zien, is het een mom jeans! Je shopt de mom jeans voor €45,95 bij NA-KD.

Snake skin top

Hoe leuk is de top die Selena draagt?! Wij hebben een look-a-like top met snake skin voor jullie gevonden en we love it! Je shopt de top voor €16,49 bij ASOS.

Sneakers Selena Gomez

Om de outfit helemaal af te maken, heeft Selena superleuke sneakers van het merk Puma aan. We kunnen niet precies dezelfde vinden, maar deze lijken er aardig op! Je shopt de sneakers voor €79,90 bij About You.

Earrings

Selena heeft de outfit gecombineerd met dikke, gouden oorringen, maar wij hebben superleuke dikke, zilveren oorringen voor jullie gevonden. Mocht je een grotere fan zijn van goud, kan dat natuurlijk ook! Je shopt de oorbellen voor €11,95 bij NA-KD.

Lipstick

We zien dat Selena Gomez een superleuk, rood kleurtje op haar lippen heeft, dus dat mag natuurlijk niet ontbreken bij deze look. Deze kleurstick is supermakkelijk aan te brengen en ook nog eens heel betaalbaar. Perfect, right? Je shopt de lipstick voor €11,65 bij ICI PARIS XL.

Lees ook:

Beeld: Instagram @selenagomez, NA-KD, ICI PARIS XL, ASOS, About You

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen