Vorig jaar won Kaj van der Voort met de meeste stemmen de Hittegolf Hunk Award. Maandag maakten we de laatste 10 genomineerden van dit jaar bekend en jaaaaa hij staat er weer tussen! Maarreh heb jij al gestemd? Nee?! Wel doen hoor! Zó bepaal jij wie er dit jaar naar huis gaat met de award voor hottest hunk 2017!

 

And the winner is…

Deze cuties maken nog kans op de Hittegolf Hunk award. Vinchenzo Tahapary, Levy Jansen, Samuel Leijten, Buddy Vedder, Martin Garrix, Kaj van der Voort, Jeroen van Holland, Donny Roelvink, Twan Kuyper en Rein van Duivenboden. Zit jouw fave nog in de race? Dat wordt stemmen!

Party on

En nu de eerste herfststorm door ons land raast, ben jij vast wel toe aan een zomers feestje! Nou dat kan! We verwachten jou en je girlfriends op 30 september in het publiek tijdens de uitreiking van de Hittegolf Awards 2017. Of het mooi weer wordt, geen idee. Maar dat het een summerparty wordt om niet te missen, is zeker weten waar. Met acts en gasten als WhipCream Music, Vinchenzo, Nigel Sean, Rein van Duivenboden, Noah Zeeuw, Kaj van der Voort, nog veel meer hotties en of course jou en je friends maken we er een te hete knalparty van. Hier móét je bij zijn! Pssst… op het eind van de middag krijg je ook nog een goedgevulde goodiebag mee naar huis. Yass… Snel een kaartje kopen dussss…

Girlsquad

Wist je trouwens dat je samen met je friends een girlsquad-ticket kunt kopen voor €50? Een girlsquad-ticket is geldig voor 4 meiden, dus jij en 3 vriendinnen. Koop je een girlsquad-ticket dan krijgen jullie €10 korting! Zó betalen jullie geen €15 maar €12,50 per persoon per kaartje.  Dus wat doe je hier nog? Scoor snel een kaartje voor het hotste feestje van het jaar! En let’s make some memories!

ticket button wood

Van dichtbij

Dus, altijd al eens van heel dichtbij de hotste hunks van heel NL willen checken? Dan moet je gewoon naar de Hittegolf Awards 2017. Elke week worden via Hitkrant.nl meer hunks en acts bekend gemaakt die tijdens deze te gekke party aanwezig zullen zijn! Houd ons goed in de gaten!

LEES OOK: