Trouwen met fans

Deze 5 celebs trouwden met hun fan

Je mag best dromen dat Hero Fiennes-Tiffin of Zac Efron je ten huwelijk vraagt, maar of het uitkomt is nog maar de vraag. Voor deze vijf fans kwam hun droom wel uit: zij trouwden met hun idool!

Joe Premiere 39th Deauville American Film Festival

Nicolas Cage & Alice Kim 

Nicolas Cage ken je waarschijnlijk wel van Night at The Museum of National Treasure. De acteur leerde Alice Kim kennen toen ze pas 19 jaar was en werkte in een restaurant. Het stel was 11 jaar getrouwd en hebben samen een zoontje.

Nick Cannon, Mariah Carey

Mariah Carey & Nick Cannon

Nick Cannon was van kleins af aan al fan van Mariah Carey. De twee ontmoette elkaar tijdens de Teen Choice Awards in 2005 en Nick speelde in wat videoclips van haar. Uiteindelijk wist Nick haar aan de haak te slaan, maar in 2016 ging het stel uit elkaar.

Fashion Group International Night Of Stars 2019 New York

Kim Kardashian & Kanye West

Nadat Kanye in 2006 een foto zag van Kim KArdashian met bff Paris Hilton, had Kim K Kanye’s hard gestolen en vroeg hij aan een vriend of hij ooit gehoord had van Kim Kardashian. Een paar jaar later, in 2012, toen Kim en Kanye inmiddels allebei celebrities waren, begonnen ze met daten. Op dat moment was Kim Kardashian nog samen met Kris Humpries. Het stel trouwde in 2014 en hebben inmiddels vier kinderen. Sinds vorige week gaan er geruchten rond dat Kim en Kanye al een tijdje uit elkaar zijn en Kim wil scheiden…

Schermafbeelding 2021 01 11 Om 16.03.13

Matthew Lewis & Angela Jones.

Matthew Lewis aka Neville Longbottom uit de Harry Potter-films is inmiddels getrouwd met lifestyle blogger Angela Jones. De twee leerden elkaar kennen tijdens de Wizarding World of Harry Potter in Universal Studios in Orland. Hier werkte Angela als planner and the rest is history.

Schermafbeelding 2021 01 11 Om 16.06.34

Julia Roberts & Danny Moder

Danny werkte als cinematographer en was zo’n fan van Julia’s (yep, de tante van Emma Roberts) werk op de set van The Mexican, dat hij met haar wilde trouwen and so they did.

Bron: Ranker.com, US Magazine | Beeld: ANPJennifer Graylock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Rens Bulsink
  Rens Bulsink
  Reactie: De twee bruiloften van Kim Kardashian vond ik het aller leukst om te zien zelf toen ik jong was dat zij mij in haar trouwjurk van een boeket witte roze aan mij gaf toen ik in haar tuin zat.
  Beantwoorden
 • junimeridio
  junimeridio
  Reactie: fat hydroxychloroquine buy online uk actress https://hydroxychloroquined.online/ - hydroxychloroquine 200mg side effects enteropathic where to buy hydroxychloroquine 200mg
  Beantwoorden
 • zovre lioptor
  zovre lioptor
  Reactie: I have recently started a blog, the info you provide on this website has helped me greatly. Thanks for all of your time & work.
  Beantwoorden
 • bed in elkaar zetten
  bed in elkaar zetten
  Reactie: Thanks.
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen