Harry Potter filmproject

Deze acteurs haatten het om elkaar te zoenen

Sommige acteurs vinden het spannend om hun co-ster te zoenen, maar anderen vinden het niet zo prettig. Dit heeft verschillende redenen en sommige zijn echt megá-akward, hihi.

#1. Rupert Grint en Emma Watson – Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2

Rupert Grint en Emma Watson speelden in de Harry Potter-reeks Ron en Hermelien. De twee zijn met elkaar opgegroeid en ze werden al snel hecht. Toen ze erachter kwamen dat ze elkaar moesten zoenen voor Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2, vond Emma het dan ook een akward momentje. Voor haar voelde het net alsof ze haar broer aan het zoenen was en ze wilde dan ook dat de kus in zo min mogelijk takes werd opgenomen.

#2. Robert Pattinson en Reese Witherspoon – Water For Elephants

Robert Pattinson was tijdens de opnames van de film Water For Elephants flink verkouden. Hij had een behoorlijke loopneus en kwam erachter dat hij zijn co-ster Reese Witherspoon een aantal keer moest zoenen. Nu wist Reese hier goed mee om te gaan en heeft ze zo min mogelijk snotjes opgevangen, maar ze vond de zoen niet prettig. Dat begrijpen wij heel goed, haha!

#3. Orlando Bloom en Zoe Saldana – Haven

De film Haven kreeg veel kritiek van filmcritici, omdat de zoenscènes niet geloofwaardig zouden overkomen. Zoe Saldana gaf in een interview aan dat ze niet blij was met de personen die betrokken waren bij de zoenscènes. Klinkt lekker vaag, right? Ze gaf aan dat ze snel zweterig werd van de scènes. Haar tegenspeler Orlando Bloom vond het raar om met haar te zoenen, aangezien haar real life boyfriend om de hoek stond. Beiden vonden ze de zoen verschrikkelijk en hoopten ze dat ze elkaar nooit meer hoefden te zoenen. Awkward…

#4. Jennifer Lawrence en Bradley Cooper – Silver Linings Playbook

Jennifer Lawrence heeft altijd moeite gehad om haar co-sterren te zoenen. In de film Passengers vond ze het lastig om Chris Pratt te zoenen, aangezien hij getrouwd was. Van Bradley Cooper kreeg ze tijdens de opnames van de film Silver Linings Playbook een natte smooch en daar was de actrice ook niet zo blij mee… Ondanks de natte zoen kregen de acteurs wel de prijs bij de MTV Movie Awards voor Best Kiss in 2013. Zo zie je maar!

#5. Tobey Maguire en Kirsten Dunst – Spiderman

Tobey Maguire vond de zoenscènes met actrice Kirsten Dunst ontzettend lastig, aangezien hij voor zijn rol in Spiderman ondersteboven hing. Er kwam een ontzettende lading regen over hem heen tijdens de zoenscène, waardoor het water in zijn neus liep. Hij was behoorlijk aan het struggelen om adem te halen en niet te verdrinken. Dit gebeurde allemaal toen hij met Kirsten Dunst moest zoenen. Heftig!

Lees ook:

Beeld: Instagram @harrypotterfilm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Dyan Nuzenski
    Dyan Nuzenski
    Reactie: the other watch
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen