celebs die hun rol vreselijk vonden

Deze celebs hadden een hekel aan hun rol

Hoe goed ze het ook hebben gespeeld, de volgende celebs hadden stuk voor stuk een hekel aan de rol waardoor ze bekend zijn geworden. #shook!

Troy Bolton

Zac Efron en de rol van Troy Bolton

Zac Efron heeft zijn succes te danken aan zijn rol van Troy Bolton in High School Musical. We keken dan ook raar op toen we hoorden dat hij eigenlijk zijn karakter, Troy basketball boy, helemaal niet leuk vond. In een interview onthulde hij zijn jongere ik niet kan uitstaan voor het aannemen van die rol. Inmiddels heeft Zac het helemaal gemaakt in de wereld van films en kennen we hem ook 17 Again, Bay Watch en The Greatest Showman.

Blake Lively

Blake Lively en rol van Serena Van Der Woodsen

In 2015 liet Blake Lively in een interview met Allure weten dat ‘Mensen obsessed waren met de serie, maar het toch altijd voelde alsof we Serena een beetje tekort deden en een beter voorbeeld wilden geven’.

Twilight

Robert Pattinson en de rol van Edward Cullen

Het schijnt dat er niemand op de wereld is die een grotere hekel heeft aan Twilight dan Robert Pattinson. Toch heeft hij zijn fame te danken aan zijn rol als vampier.

Check hier de vijf rijkste moeder-dochter duo’s

Kate Winslet

Kate Winslet en de rol van Rose

Ondanks dat Titanic een van de meest succesvolle films ooit gemaakt is, wist Kate Winslet niet helemaal wat ze ervan moest vinden. ‘Iedere scène dacht ik: really? Je hebt het zo aangepakt? Oh my god. Ook mijn Amerikaanse accent, het is vreselijk’, liet de actrice in een interview weten aan Telegraph. Hoewel Kate niet graag terugkijkt naar haar tijd als ‘Rose’, DiCaprio #jaloers.

Bron: thethings.com | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Rens Bulsink
    Rens Bulsink
    Reactie: Toen van de rol waardoor Zac Efron en Troy Bolton bekend waren geworden. #shook. Een artieste Kate Winslet had een hekel aan hun rol waar zij bekend zijn geworden.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen