disney+ december

Deze films en series komen in december op Disney+

Yay, er staan weer een boel leuke films en series voor ons klaar! December belooft wat, babes. Check nu alvast welke films en series je in december kunt verwachten op Disney+ .

#1 Mulan

We kunnen écht niet wachten op de live-action versie van een van onze favo Disneyfilms: Mulan. Ben je nog niet bekend met het verhaal? We praten je in het kort bij: Als de keizer van China de opdracht geeft dat er per gezin een man in dienst moet gaan om tegen de aanvallende Hunnen te vechten, neemt de stoere Mulan (vermomd als boy) de plaats van haar zwakke vader in.

Op 4 december is het dan eindelijk zo ver en kunnen we de movie streamen. Zit jij klaar met je bak popcorn?

#2 High School Musical: The Series: The Holiday Special

Zo, dat is een hele mond vol. In deze 45 minuten durende holiday special kunnen we een hoop songs en funny holiday memories verwachten. De cast is in ieder geval superenthousiast over de special: ‘De cast is een soort familie en we zijn blij dat we de kans krijgen om onze favoriete Christmas muziek en tradities te mogen delen met onze kijkers.’

Vanaf 11 december dus, guys. Ga jij ‘m checken?

#3 The Fault in Our Stars

Hazel is ongeneeslijk ziek. Dan ontmoet ze lotgenoot Gus in een praatgroep en langzaam maar zeker worden de twee stapelgek op elkaar. Ahw, cute! Ze hebben allebei dezelfde sarcastische humor en een hekel aan alles wat gewoon is. Wij moesten wel een traantje wegpinken, maar wat een prachtige film is dit. A must-see!

The Fault in Our Stars is vanaf 18 december te zien op Disney+.

#4 Once Upon a Time in Wonderland, seizoen 1

Een onzichtbare kat, een waterpijp rokende rups en speelkaarten die kunnen praten: dit is maar een kleine greep uit de reeks fantastische dingen die Alice heeft gezien in een nieuw land aan de andere kant van een konijnenhol. Volgens artsen is Alice gek, ze willen haar genezen met een behandeling waardoor ze alles zal vergeten. Op het laatste nippertje kunnen de Hartenboer en het Witte Konijn haar redden, en samen duiken ze het konijnenhol in waar niets onmogelijk is. Hoe magisch klinkt dit? Love it.

Seizoen 1 van Once Upon a Time in Wonderland kun je vanaf 18 december bekijken.

#5 Soul

Deze nieuwe animatiefilm gaat over een muziekleraar die droomt van een leven als jazzmuzikant. Hij krijgt een huge kans wanneer hij mag optreden in de bekendste jazzclub van de stad. Vlak ervoor krijgt hij een ongeluk waardoor hij in het Hiervoormaals belandt. Dit is een bijzondere plek waar personen een eigen persoonlijkheid krijgen en waar persoonlijke interesses ontstaan.

Ben je ook zo nieuwsgierig geworden? Vanaf 25 december kunnen we van de gloednieuwe movie Soul genieten. Can’t wait!

Lees ook:

Beeld: Instagram @mulan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen