Disney +

Deze films en series komen in mei op Dinsey +

Yes, deze maand komen er weer veel nieuwe films en series op Disney +. Kun jij ook niet kiezen welke jij als eerst gaat kijken? No worries, wij hebben de vier leukste films en series voor jou op een rijtje gezet!

Lees ook: Martin Garrix en Maejor tekenen een deal bij Disney

Angel

In de serie Angel verhuist de vampier Angel, die vervloekt is in zijn ziel, naar Los Angeles. Hier helpt hij menen met bovennatuurlijke problemen en gaat hij op zoek naar zijn eigen verlossing. Goed nieuws, de eerste vijf seizoenen van de awesome serie komen 7 mei op Disney +.

High School Musical: The Musical: The Series

In het tweede seizoen van High School Musical: The Musical: The Series, nemen de Wildcats het op tegen de school North High om de theaterwedstrijd te winnen. Het seizoen zal de nodige drama en mooie solo’s van onder andere Olivia Rodrigo en Joshua Bassett bevatten. Dat belooft wat… Je kunt het tweede seizoen vanaf 14 mei bingewatchen!

Hoe overleef ik…. mezelf

In de film Hoe overleef ik…. mezelf verhuist de dertienjarige Rosa samen met haar moeder en haar stiefbroertje naar Groningen om bij haar stiefvader te gaan wonen. Nu Rosa ver weg is van haar vrienden en in een nieuwe omgeving is, struggeled de girl erg met onzekerheid, haar stiefvader en haar alter ego Rooz. Dat klinkt herkenbaar! Je kunt de film vanaf 14 mei op Disney + kijken!

Cruella

Actrice Emma Stone, die we onder andere kunnen kennen van de film La La Land. Speelt in de nieuwe live-action film die het verhaal achter de meest modieuze slechterik Cruella de Vil laat zien. Wow, na het zien van de trailer zijn wij heel benieuwd! Check jij de film ook vanaf 28 mei op Disney +?

Lees ook:5x kleurrijke broeken die niet mogen ontbreken in jouw kast
Maak ook:
Quiz: Hoe goed pas jij bij Hardin Scott?

Beeld: Laurie Sparham, Disney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen